22.11.2024 15:46
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Огняново  (Прочетена 2419 пъти)
zent
Полъх
*
Публикации: 39

« -: 03.09.2006 12:15 »

някой карал ли е на язовир огняново и става ли за каране там?аз бях чул нещо такова май един приятел беше ходил там ама не съм много сигурен та да ви питам дали може да се кара там

Board: JP freestyle 91l
Sails: Gaastra Poison 6.2, Ezzy Wave SE 5.0
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 03.09.2006 14:38 »

Става за каране на вятър от WNW през S до ENE като най-добре е на чист W. Влиза се лесно с кола а ако завали дъжд се излиза трудно Wink .

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
zent
Полъх
*
Публикации: 39

« Отговор #2 -: 03.09.2006 16:40 »

мерси:OK:

Board: JP freestyle 91l
Sails: Gaastra Poison 6.2, Ezzy Wave SE 5.0
navi
Полъх
*
Публикации: 17

« Отговор #3 -: 04.09.2006 11:46 »

Огняново е отдавна култово място за всички "моряци" софийски :о). Достъпът до селото дето е разположено става или 1. по магистралата към Пловдив и после през един резерват или 2. през Елин Пелин.

Кара се най-добре на западен, северозападен и югозападен.

Гьолът има два бряга от които може да се тръгва - северен по-стръмен насечен и южен по-полегат прав.

Естествено е че ако завали дъжд и не си изкарате колите веднага на асфалта после ще берете ядове в калта :о). Виждали сме някои доста яки момчета с още по-яки "суперпроходими" :о) джипове заседнали в калта до тавана да се отказват да бутат и да търсят помощ.

Предимството на Огняново е че колкото и да е силен вятърът не вдига вълна и се "хвърчи" лесно.
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: