09.03.2026 15:59
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Сърф сесия  (Прочетена 10746 пъти)
Юли
Администратор
Публикации: 5498

The idea is to die young as late as possible

« -: 03.09.2006 18:47 »

От 6.09.06 до 10.09.06 ще се проведе традиционната сърф сесия в Лозенец. Ще има купони, забавления и тестване на оборудване.

Аз съм легенда :D

Windsurf: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 | LoftSails Oxygen 4.6, 6.3
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 92L | KT 2.0, 2.5 3.0, 3.5, 4.0, Reptile 7.0
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #1 -: 08.09.2006 02:21 »

Цитат на: "Юли"
От 6.09.06 до 10.09.06 ще се проведе традиционната сърф сесия в Лозенец. Ще има купони, забавления и тестване на оборудване.

Хихихихи, а ти виждал ли си плаката на сърф сесията? Кой е там на лей даун а?! Хехехехехехеее.... Very Happy  
Аз преди да си тръгна за USA минах през Лозенец за два дена и имах щастието да го видя на всяка крачка... Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Юли
Администратор
Публикации: 5498

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #2 -: 08.09.2006 03:40 »

Даже го има на витрината на магазина \0//  (:-pp)

Аз съм легенда :D

Windsurf: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 | LoftSails Oxygen 4.6, 6.3
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 92L | KT 2.0, 2.5 3.0, 3.5, 4.0, Reptile 7.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6441

« Отговор #3 -: 08.09.2006 12:18 »

Цитат на: "lukcheto"
Цитат на: "Юли"

Хихихихи, а ти виждал ли си плаката на сърф сесията? Кой е там на лей даун а?! Хехехехехехеее.... Very Happy  
Аз преди да си тръгна за USA минах през Лозенец за два дена и имах щастието да го видя на всяка крачка... Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil

lukcheto ти в USA ли си вече?

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line

« Отговор #4 -: 08.09.2006 21:54 »

Охооооо...на витрината на магазина?!?!? Е, определено той трябва да ви черпи...ххехехехеее  Very Happy  hip  hip  hip

Съни да, вече съм в Сан Франциско, не успях да мина през магазина да кажа чао, но ще ме извините, до пследно бях в колата и по пътищата.... Rolling Eyes  Супер бързо се наложи да си стегна парцалките и да тръгна насам.
Вече от един ден съм тук, яко джетлагната, спи ми се през деня зверски (би трябвало вечер да не ми се спи), ама и вечер ми се спи...ххахаааа....   Dance Спи ми се постоянно, но си го обяснявам с умората от карането на сърф на острова (не знам как ставаше така, че все нещо правихме и все бяхме или в приключение или в адреналин положение), също безсъниците по карането на колата и неспането цялата нощ преди да се кача на самолета за USA (полета беше в 5.15 сутринта, а трябваше 4 поне да съм там)... Въобще голяма въртележка.
А тук училището почна вчера... Всеки ме пита този ПРЕКРАСЕН тен откъде е, а една бамбина от класа ми ме пита къде ходя на солариум хаххахааа... Като и казах, че карам сърф, тя се изуми и го поветори 5 пъти....какво толкова странно има в това да караш сърф така и не разбрах Very Happy

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
navi
Полъх
*
Публикации: 17

« Отговор #5 -: 09.09.2006 11:36 »

Странното е че в USA обикновените хора мислят че за да го правиш трябва да си малко повече луд :о)))) Така са ми казвали поне на мен....
Sunny
Администратор

« Отговор #6 -: 09.09.2006 20:37 »

Не мисля, че това е проблема. По-скоро ако си някъде, където има вятър и вода и сърфът е нещо обикновено никой няма да се учуди. Обаче Щатите са големи и има места далеч от водата и там просто няма какво да те запали по сърфа, а дори и да те запали няма къде да караш. Затова е разбираемо учудването.
А това със съня е заради карането на сърф според мен. Аз като карам 2-3 дни (да не говорим за повече) и после едвам ставам сутрин и мога да спя непрекъснато.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
SHMIT
Буревестник
Публикации: 851

« Отговор #7 -: 09.09.2006 23:11 »

Цитат на: "Sunny"
Щатите са големи и има места далеч от водата и там просто няма какво да те запали по сърфа, а дори и да те запали няма къде да караш.

Съни прости ми, но тук не мога да се съглася с теб. Некарането на сърф не може да бъде оправдано !!

Sunny
Администратор

« Отговор #8 -: 10.09.2006 05:47 »

Цитат на: "SHMIT"
Щатите са големи и има места далеч от водата и там просто няма какво да те запали по сърфа, а дори и да те запали няма къде да караш.

Съни прости ми, но тук не мога да се съглася с теб. Некарането на сърф не може да бъде оправдано !!

Искам само да ти кажа, че повечето хора изобщо не правят разлика разлика между уиндсърф и хавайски сърф и си мислят, че ни трябват само вълни. А пък голяма част изобщо не знаят за какво става дума и си мислят, че сме някакви перковци, дето гоним вятъра Mr. Green  Wink

extremerider
Pro :)
Публикации: 1101

« Отговор #9 -: 10.09.2006 21:12 »

абе....карайте и не спорете,времето ще покаже кой прав,кой крив Twisted Evil   Mr. Green

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
SHMIT
Буревестник
Публикации: 851

« Отговор #10 -: 10.09.2006 23:54 »

Искам само да ти кажа, че повечето хора изобщо не правят разлика разлика между уиндсърф и хавайски сърф и си мислят, че ни трябват само вълни. А пък голяма част изобщо не знаят за какво става дума и си мислят, че сме някакви перковци, дето гоним вятъра Mr. Green  Wink

Всеки трети на който спомена че карам сърф, ме пита: Е има ли такива вълни в България?
Абе пълно е с идиоти :/

chill
Windmaster
Публикации: 512

« Отговор #11 -: 11.09.2006 08:55 »

Всеки трети на който спомена че карам сърф, ме пита: Е има ли такива вълни в България?
Абе пълно е с идиоти :/

И при мен е така, даже в България се е случвало хората да помислят, че карам хавайски.  За САЩ е нормално, сърфинга е много по-популярен от уиндсърфинга.  От друга страна пък, харата не са виновни като им кажеш сърф, а имаш предвид уиндсърф Wink

Sails:  Severne Convert 2016 7.5
        Ezzy Wave SE 5.8
        Ezzy Wave SE 4.7
Boards: Starboard Kombat 106L
        Starboard Kode 123L

---
Pain is weakness leaving the body
lukcheto
Off Line

« Отговор #12 -: 13.09.2006 04:18 »

Да, аз винаги подчертавам като казвам че карам УИНДсърф  Very Happy  Специално тук в Сан Франциско никой не се очудва като се каже сърф, защото има мегдан да се кара и сърфинг (хавайски сърф) и уиндсърф... Просто има хора и хора, има доста тесногърда челяд независимо БГ или USA, аз затова казвам, че хората навсякъде по света са еднакви, само езиците на които говорят са различни... Wink  Wink  Dance

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор

« Отговор #13 -: 13.09.2006 12:00 »

Само дето в БГ все още малко хора правят разлика между сърф и уиндсърф.

lukcheto
Off Line

« Отговор #14 -: 15.09.2006 01:13 »

Цитат на: "extremerider"
Само дето в БГ все още малко хора правят разлика между сърф и уиндсърф.

има ли такива дето я правят? Rolling Eyes  Mr. Green  Very Happy

хихихихи, а сега като се прибави и кайт сърф... Мешана скара Smile

В кооперациата в която живея има една съседка на втория етаж.. та всеки път на прогноза аз нали мъкна дъската към колата и всеки път се засичаме с нея по стълбите, аз все в някак странни пози, че площадките на стълбището тесновати дори за скорчето, та с нея все си казваме добър ден и аз продължавам да си тътря товара надолу... Един ден обаче, тя вика: Нети, ти на сърф ли отиваш (аз се ококорвам нали дъската ми все в калъф), викам и че да, а тя: Ти къде караш... Казвам, че за острова съм тръгнала този път,и тя изръсва: Ами гледам аз че дъската ти е много малка, ФЪН ще да е, трябва да си доста добра.... Аз зинах... Смотолевих там нещо си и забързах надолу хихихиихихиии Very Happy .
Жената е над 50 години и знае за фън дъска.... Така, че не е изгубена каузата.... Drinks

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Страници: 1 2 »   Най-горе
Печат
Отиди в: