21.11.2024 21:42
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: dee's no-wind jealousy story  (Прочетена 2647 пъти)
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« -: 13.07.2018 11:37 »

Когато с милото се гаджосвахме, му се наложи да избира между мен и една друга. Понеже за разлика от нея аз бях готова доброволно да се откажа от него, той естествено избра мен. За зла участ обаче, те двамата останаха най-добри приятели и продължават да се срещат от време на време. Сега тя е успешна бизнес дама, женена за общински съветник. За сравнение - на мен в главата ми има основно мисли за сърф, йога и курабии (мисли за конструктори рядко виреят)  и никога не съм искала да се женя за никого.
От време на време ходим някъде заедно с децата. Последния път излязохме на един нов капан на плажа, от тези които „по-биват” като за общински съветници. Децата играеха на пясъка и аз от време на време прескачах дървения парапет да ги наглеждам. Разговорът  вървеше мудно и основно се въртеше около резултата на мача Русия – Хърватия, но явно никой от нас не беше  футболен фен. По едно време настъпи  оживление - на мацката и се приходи до тоалетна. Казах и, че тоалетната на капана е съвсем прилична, но тя твърдеше, че била ужасна и искала да отиде до тоалетните на бара отсреща. Коментирах, че тоалетните са съвсем еднакви, но както желае. Мъжът и затрогнат от драмата на любимата си и предложи да прескочи парапета и да прекоси пясъка до въпросната предпочитана от нея тоалетна дестинация. Любимата обаче явно се почуства засегната от предложението му и заяви, че да се прескачат парапети било твърде просташко , а да ходи по пясъка не било нещо, което ще причини на обувките си за двеста лева. Казаното не беше отправено директно към мен, но все пак беше достатъчно силно, за да го чуя.
Следващия път когато излизахме, беше на участие на групата Точка Бг в едно малко местно ресторантче с вътрешна градина. Чудех се как да изкръшкам от уговорката, но милото ме усети и се угнети. Нямаше как. Тогава реших: облякох си размъкнат, плетен потник взет на разпродажба от мола, вмъкнах се в един прекалено разпокъсан, прекалено къс,  дънкен минижуп (някои не я помните тая дума, нали?) и си надянах обувките на чукурнайсет сантиметров ток от лачена змийска кожа (човек като ги види и веднага иска да си легне с тях).
Когато ме видя, тя заби поглед в двете змийски чудовища и с горчивина каза: „Страхотни обувки, как успяваш да ходиш на тях”. Усмихнах се, присвих очи и я отрязах: „Какво пък, малко са просташки, но струват двеста лева!”
Ок, последните два абзаца още не са се случили, но ние довечера наистина сме на ресторант с нея и общинския съветник и ще има участие на Точка Бг. И не ме интересува колко меланхолично – социален ще е репертоарът на групата. Аз ще съм с въоръжена до зъби!

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #1 -: 13.07.2018 14:09 »

headshot OK  headshot
С тази история направо ми оправи петък 13-тия работен следобед с хубав СЗ в клоните под прозореца

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
Shaka
Отнесен от вихъра
Публикации: 393

« Отговор #2 -: 13.07.2018 18:21 »

Хей <dee> - мисля, че си сбъркала призванието си (не, че знам какво ти е) - но определено трябва да започнеш да пишеш  \0// \0// \0//

Всяко място отдалечено от морето е провинция... (Хемингуей)
नमस्ते
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #3 -: 13.07.2018 19:19 »

на последния етаж у нас се надигна огромна вълна. Почти цунами - чисто и неокрутено любопитство...гризе ме от вътре навън и от вън навътре. Докато разглеждам иконките над текста, започна да гризе от горе - надолу...предполагам ще се превърне в топли и студени вълни.

Абе дай да ги видим тези токани обувки от змийска кожа...!!!!!   wall

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
roadster
Полъх
*
Публикации: 69

« Отговор #4 -: 13.07.2018 20:56 »

Хей <dee> - мисля, че си сбъркала призванието си (не, че знам какво ти е) - но определено трябва да започнеш да пишеш  \0// \0// \0//

+1      OK   

Patrik Slalom 130 / Tabou Manta Pro 100 L  / RRD X-Fire 90L / Naish Hybrid Freewave 85 L / Naish wave 69L
8.6 RRD X-Wing / 7.0 RRD Firewing MK5/ 5.7 GA Phantom / 5.0 Naish All Terrain /4.0 RRD The Four
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #5 -: 13.07.2018 20:59 »

:D

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #6 -: 14.07.2018 10:11 »

waiting for the sequel  :D Wink

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #7 -: 14.07.2018 10:42 »

vandal, първо ще искаш да ги видиш, после да ти ги пращам по Еконт... (:-pp)
Мацката не каза нищо за обувките, но се държа доста по-любезно от обикновено. Някой трябва да направи подробно проучване на тема как се повлияват енергийните полета при появата на два змийски тока! Някой квантов физик или ню ейдж гуру...
Хубав вятър на всички, които ще покарат тия дни!

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: