22.11.2024 20:37
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Нов магазин  (Прочетена 32132 пъти)
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #30 -: 15.01.2007 21:53 »

Еее аз ако дойда в 19:34 няма да ми отвориш ли Sad

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #31 -: 16.01.2007 00:06 »

Еее аз ако дойда в 19:34 няма да ми отвориш ли Sad
Сега стоя поне до 12 през нощта, за да се донагласи всичко.А и нормално никога не мога да си тръгна навреме, така, че....ама ако все пак ме видиш да заключвам в 19.33, значи отиваме да пием бира Drinks

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #32 -: 16.01.2007 23:34 »

Тази вечер минах през стария магазин. Още си беше там.  :D

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
misteryCo
Полъх
*
Публикации: 80

« Отговор #33 -: 17.01.2007 14:22 »

От утре 16.01 новият магазин започва да работи, все още не с пълен капацитет, но до края на месеца и това ще стане. Работното му време е от 10 до 19.39, събота и неделя от 10.30 до 17.30 Понеже ми се налага понякога да изляза за мъничко, ако сте дошли до магазина и е случайно затворено, ми звъннете на O899 998599 и ще дойда. Обикновено съм наблизо Smile

Супер май ще намина в събота или неделя да го видя пък и да си взема нещо Smile -  калъфче за мачта

а стария вено че работи ама изглеждаше малко празен

Good decisions comes from experience, but experience comes from bad decisions.
Sunny
Администратор

« Отговор #34 -: 17.01.2007 21:05 »

Супер май ще намина в събота или неделя да го видя пък и да си взема нещо Smile -  калъфче за мачта

а стария вено че работи ама изглеждаше малко празен
Калъфите за мачта са в новия магазин, доста хора казаха, че ще дойдат тогава, така, че заповядай и ти OK
Старият магазин ще работи още 10-тина дни, пренасяме всичко останало и го затваряме. Ще ви чакаме вече в новия, а мисля, че той стана страхотен. Всичко си има място, доста по- просторно е и е разделено на кътове (примерно за гикове, мачти, платна и т.н.)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Sunny
Администратор

« Отговор #35 -: 17.01.2007 21:09 »

Тази вечер минах през стария магазин. Още си беше там.  :D
Ами мини през новия OK
Официалното откриване ще бъде началото на февруари, но който иска може да дойде да го види и сега, той е вече отворен, а хората в квартала - щастливи :Sunny:

ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« Отговор #36 -: 18.01.2007 00:28 »

Вече двама ми се обадиха да кажат," ма ти знаеш ли че има СъниХ3м до нас !! " и 1 смс ,
всички ви знаят Smile

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
Sunny
Администратор

« Отговор #37 -: 18.01.2007 15:38 »

Вече двама ми се обадиха да кажат," ма ти знаеш ли че има СъниХ3м до нас !! " и 1 смс ,
всички ви знаят Smile
Да, оказа, се че голяма част от клиентите ни живеят или работят наблизо и понеже има къде да се паркира, всички са много доволни, а най-вече аз, защото вече стигам от нас до магазина за 3 минути.

Nasko Maidena
Полъх
*
Публикации: 26

« Отговор #38 -: 03.02.2007 10:23 »

hi
Здравейте,

В този квартал има доста места първото е точно на завоя на Ш.проход преди 1во има пицария, а до зала универсияда има още няколко заведения, които са повече летни.

Нагоре към хотел плиска са поне 10 заведенията. Моля като го избирате да има и мастика не само бира, щото вятъра с бира се не събира. Има ритуал по викането на вятъра с мастика и мента, така че това е важно. Правили сме го на градина още гато мислехме че там е мястото дето духа и става за учене, някъде около 2001-2002. Сега тези илюзии си отидоха, но ритуала си остава. Ще го споделя на сбирката. taz

Честито Ново място. Надявам се да наблегнете на дрехите щото там е бузинеса (не им треба вятър или друго оборудване).

Приемате ли на откриването деца??? Имам предвид млади сърфисти де.

Поздрави и до скоро Brrrr
Woody
Полъх
*
Публикации: 80

« Отговор #39 -: 15.02.2007 12:32 »

При вас има едно доста добро заведение, което се намира зад дългия блок срещу зала Универсиада. Само не мога да се сетя как се каваше, но идеално става за сбирки Drinks

The ultimate ride
Venelin

« Отговор #40 -: 31.03.2007 18:34 »

Днес минах покрай стария магазин. Мъдрят се някви хора с компютри вътре.

После в момент на умопомрачение минах край новия магазин и общо взето изкупих повечето неща от него. Оставих новите платна, щото не ми се събираха в колата и щото знам, че Съни и Юли много си играха да ги подреждат (:-pp)

Определено, обаче, трябват следните неща:
- нови полари
- нови ветровки (!!!)
- нови тениски с гущер
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #41 -: 01.04.2007 03:14 »

После в момент на умопомрачение минах край новия магазин и общо взето изкупих повечето неща от него. Оставих новите платна, щото не ми се събираха в колата и щото знам, че Съни и Юли много си играха да ги подреждат (:-pp)

- нови полари
- нови ветровки (!!!)
- нови тениски с гущер

Аз мога да помогна ако се интересуваш от тениски с жаба  Yes

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Venelin

« Отговор #42 -: 01.04.2007 17:17 »

Аз мога да помогна ако се интересуваш от тениски с жаба  Yes

Може. Една жаба ми е талисман на колата - една такава дребна, тропическа, на петна (пластмасова е, не съм я препарирал). От Атланта си я пазя. Що да нямам и една на тениската? Smile А гущерът всъщност май е саламандър.

Всичките ми нови дрехи от магазина на Съни миришат на неопрен. Dance Затова мисля тази вечер да се изкъпя с тях, а след това да си легна, без да ги събличам.

Sunny
Администратор

« Отговор #43 -: 01.04.2007 19:21 »

- нови полари
- нови ветровки (!!!)
- нови тениски с гущер

Тези с гущера са страхотни OK Обаче егати претенциите, не стига, че си изкупил най-хубавите неща от магазина, ами и на ноепрен ти миришели oops (:-pp) Ами това е сърфистки магазина, на какво друго да миришат, на цветенца ли? taz (:-pp) Wink Абе май гладна кокошка за неопрен, на неопрени и мирише Wink Mr. Green

Venelin

« Отговор #44 -: 01.04.2007 19:58 »

Just for the record... и за да бъда разбран правилно:

Имам две любими миризми - на вакса за ски и на неопрен.

1. След ваксиране нарочно си оставям ските в коридора и цялата ми къща мирише на предстоящо каране Yes
2. За неопреновата миризма - вече обясних как ще си лягам довечера Dance

А за "гладната за неопрен кокошка"... Точно така стоят нещата. Мисля като се върна, живот и здраве, да си подаря един неопрен... за да си спя снего, щото другият ми е тънък, няма ръкави и ми държи студено Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-горе
Печат
Отиди в: