21.11.2024 23:50
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Време е за работа! Ама май само е мечта :?  (Прочетена 5571 пъти)
ant_dream
Буревестник
Публикации: 764

« -: 16.02.2007 18:10 »

Незнам дали тази тема е позволена , ама невиждам защо да не е.

Някой ден ще наследя нещо, цех с 10-ина машини машини в Плевен.
Винаги ми е било мечта да се занимавам със сърфове и бордове и всякаква екипировка
за екстремни спортове. Стана ми интересно дали този цех неможе да се превърне в
нещо хубаво в което да работят няколко човека и да се правят неща по поръчка
та дори и да се правят неща за вече остановени фирми. Идеята ми е дали според вас
хора които малко или много сте се занимавали с подобно нещо има смисъл дали има
хляб в това. Ясно ми е че ще рябва да отида да поуча малко основните работи знам
за едно място кадето могат да ми дадат таякова образование, но аз съм един човек!
Чудя се дали има хора които искат някой ден да се занимават с такова нещо, да може
да се направи нещо красиво и хубаво с някаква цел , да може да правим сърфове бордове
и да ходим да ги тестваме на Дъбниците разбира се Wink. Всичко това е много футористично,
Яд ме е че тази фирма я има тези машини са там неискам някой ден просто те да се изпарят
а аз да съмискал да работя такова нещо. Разбира се тези машини няма да ми вършат
работа но те могат да се продадът и могат да се закупят нови. Само мечтая.
Искам да знам дали някой има опит в такива работи, дали иска да се занимава в такова нещо
дали иска да посвети част от себе си в такова нещо , да се създаде такава институция
Знам че е трудоемко знам че ще отнема време, да се прави сърф платно или борд
но поне може да се забавляваме работейки. Така или иначе това нещо съществува. Работата
е наполовина готова. Пиша тук защотот вие сте хората които се занимавате със сърфове. Знам
че повечето от вас си имате по-сериозна работа от това, но пъккой знае може би някога да
ви се е искало, но да сте нямали възможност.
Моля засега само с идеи съвети. Какво трябв ада се купи какви умения ще трябва да се търсят.
Мислите ли че има хора които искат да се занимават с това. АЗ съм сам, това ме плаши.
Никога несъм се захващал с това нещо , знам че ми се иска много , а и има някакъв шанс ,
несе започва от нулата има някаква основа върху която може да се изгради такъв цех!
Какво мислите?

Weight - 100 kg
Board - Starboard Carve 144l 2005
Sail -    Loft     LipWave 6.2
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Climbing the mountain, never coming down,
'Cause you will hate yourself in the end.
La4o
Духовит
**
Публикации: 124

« Отговор #1 -: 17.02.2007 01:38 »

Smile(:Според мен добра идея, обаче много трудна, но не и невъзможна :man:Ти можеш да произведеш даден продукт, но и трябва да го пласираш на пазара. Машините, които ти трябват може да ги купиш и у нас, но не са ефтини.Но ако не пробваш няма как да рабереш дали си е заслужавало :1:

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #2 -: 17.02.2007 23:21 »

Интересно, може да се помисли по въпроса!

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
ant_dream
Буревестник

« Отговор #3 -: 18.02.2007 15:10 »

Ахъм, аз съм готов да отдам цялото си време за такова нещо, само че немога сам Confused
Немога сам да правя всичко което трябва да се прави. А и ще ми е самотно Wink. А
познавам само вас!

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

extremerider
Pro :)
Публикации: 1102

« Отговор #4 -: 19.02.2007 13:12 »

аз бих се включил да ти правя компания а пък и обедната почивка би била забавна hip tequilla Mr. Green Само че имам едно мъничко условие oops Не би ли могъл да разшириш гамата от пройзвежданите продукти с още един или по-скоро два oops ски им викахме едно време сега не знам дали е модерно така :-O-: taz

~A-H-D Fast Forward 149l.~
~Starboard Formula 147l.~
~A-H-D G Ride 90l.~
~A-H-D Kauli Pro 75l.~
~Gaastra Nitro 5 11.0~
~Gaastra Nitro 5 9.3~
~Arrows Craze 6.0~
~Arrows Zest 4.7~
~Arrows Impact 4.0~ THE SERIOUS ONE
ant_dream
Буревестник

« Отговор #5 -: 19.02.2007 17:30 »

Конструкциите при ските е много различна, и аз несъм чел за тях нищо. Мислил съм го
ама кат си нямам хабер от туй нямаше как да го включа. Ако искаш да отговаряш за ските
заповядай дае ще се радвам. Може да си правим експерименти :D Wink Дам обедната почивка
действително ще е забавна ! Smile Мнем по всяко време ще е забавно. Ух дано дано. Само
ентусясти ми трябват. И акъл де Wink

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #6 -: 20.02.2007 10:47 »

Понеже работата не задължава никого да е там по цял ден, виж момчетата от Плевен дали не могат да идват след работа или нощем (дано не го четат и жените им, че другия път може да ме линчуват oops). Не можеш ей така от утре да започнеш да правиш сърфове, хубаво е да почиракуваш известно време, да си намериш майстор или да започнеш отдалече с леки ремонти и то безплатно за да няма  Hmm taz после.

Успех!

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
ant_dream
Буревестник

« Отговор #7 -: 20.02.2007 15:29 »

Аз знам само за един човек който прави това е двама де ама единия е леко зает(Виктор Жеков)
А другото е AcidDrop Confused ама незнам как да се набутам между шамарите на Свилен Confused аз съм го виждал
само веднъж Confused ама ще видим ще си промия мозъка и ще говоря с няколко човека та може и да
почиракувам малко ако има място Confused

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

La4o
Духовит
**
Публикации: 124

« Отговор #8 -: 20.02.2007 19:22 »

Цитат
Не можеш ей така от утре да започнеш да правиш сърфове, хубаво е да почиракуваш известно време, да си намериш майстор или да започнеш отдалече с леки ремонти и то безплатно за да няма   Hmm taz после.
.Така е по добре в началото пробвай на твойта дъска да експериментираш, да не се наложи вместо да взимаш пари за ремонт да даваш. !! :Sunny: Cool

rumba.racing
Буревестник
Публикации: 799

« Отговор #9 -: 20.02.2007 19:53 »

Приятельо идеите ти са много хубави и дори аз се размечтах, че ще мога да работя нешо което права с удоволствие в Плевен.
В момента аз ремонтирам сърф дъските на момчетата от Плевен и съответно го правя за без пари. :aaa ne:Първо още се упражнявам и сондирам мнения за работата си и второ ние сърфистите в града сме си много близки и такива ремонти са по скоро повод за добро маса. tequilla tequilla Drinks Drinks hip hip
Искам да ти кажа че имаш моята подкрепа и помощ във всяко едно твое начинание и винаги можеш да разчиташ на мен. OK OK man man
Замислил ли си се за изработка и на водни ски и уейк.Дъбник е едно от идеалните места за развиване на този спорт. Wink Wink Wink
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #10 -: 22.02.2007 00:08 »

Замислил ли си се за изработка и на водни ски и уейк.Дъбник е едно от идеалните места за развиване на този спорт. Wink Wink Wink

Леле водните ски в БГ са под всякаква критика. На мен на влека на Казичане ми дадоха някакви дъски (съвсем буквално говоря), като от едната стръчеше пирон, който впоследствие ми разпра крака направо. Идеята ти е добра, обаче наистина ти трябва опит или поне да се съерете хора с опит в едно или друго и да работите заедно.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
ant_dream
Буревестник

« Отговор #11 -: 22.02.2007 01:29 »

Мен идея ми е да можем да правим всичко в тази работилница. От до . Просто незнам нищо за ските водни или не
нито пък за уейк дъските просто те според мен са нна друг пронцип Confused Иначе каквото може ще се прави Wink
Дори може да си експериментираме пък за Дъбник да се направи нещо като клубче ще е готно въпроса е че ще е с
моторница.Демек ще замърсяваме Confused Но е идейно Smile Аз започнах да разпитван наляво надясно. Ако не друго и аз да
започна да чиракувам нещо. А и трябва и с дядо ми да говоря. Дълъг процес Smile

Weight - 100 kg
           Gaastra Matrix    7.5
Boom - Loft Slalom

Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: