21.11.2024 19:01
Новини: За водните екстремни спортове, плуване и гмуркане предлагаме екипировка на фирмите:  Bare, Sooruz, Ascan, GUL, Aquasphere, Aqualung, Beuchat, World Industries, AirHead, Sooruz, DryPak и Spokey.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 3 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Юли вече кара с дъска  (Прочетена 22848 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« -: 19.06.2005 20:11 »

След няколко все по-успешни боди драга, Юли днес най-после тръгна и с дъската. И то не каква да е дъска, а по думите на Павката (който шие платната) - истинска резачка.Много трудна за каране дъска и трябва да си направо професионалист, за да я караш. Но нашето момче нали си е луда глава я подкара моментално. Завъртя дори поворот, направи 2-3 водни старта. Аз тичах като луда да хвана крилото, което 2-3 пъти падна във водата поради временна липса на вчтър, а в това време Юли най-спокойно си вдига хвърчилото самичък hip  Направи дори и човка, но овладя положението :D
А вчера му пуснаха хвърчилото без да е подготвен и се е видяло влачене по лице, после по дупе, във водата и като се е свършила водата по брега...слава богу само драскотини, но супер, че е успял да овладее крилото, а вятърът хич не беше слаб за учене.
За себе си мога да кажа, че имах голямо желание и аз да покарам. Всички ме обявиха за луда, че това хвърчило е огромно за мен и вятърът не е подходящ, ама не - закачих се. Държаха ме Юли и Стилян. Само да ви кажа, че ни вдигна и тримата във въздуха. Кайтисти дойдоха да ни кажат веднага да ме откачат, защото това било лудост. Като тръгнах да откачам бара се оказа, че ръцете ми така треперят, че нищо не мога да направя. Та такива ми ти работи...който не е научил да плете гоблени е така :P  Wink  hip

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #1 -: 19.06.2005 22:17 »

Цитат на: "Sunny"
Та такива ми ти работи...който не е научил да плете гоблени е така :P  Wink  hip
Хахахахаха.
Ама човек като те слуша направо съм за световните класации Wink Наистина беше страхотно, хубаво време, хубава бира, вятър и много емоции (може ли да не е така щом Sunny е там :D ).
Полета който направихме тримата беше много елегантен. Аз направих скок около 50см, като се държах за трапеца на Sunny, която се извиси на колко 1.5м и успяхме да се приземим на крака. Добре, че пловдивчаните които бяха на язовира видяха колко красиво подхвърчаме и казаха на най-голямата откачалка (няма да цитирам имена Wink ) да се разкачи и и забраниха да опитва с повече от 9кв.

П.П. Дано това я вразуми поне малко, че не слуша по-мъдрите от нея Wink

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #2 -: 20.06.2005 07:14 »

Цитат на: "Юли"
Та такива ми ти работи...който не е научил да плете гоблени е така :P  Wink  hip
и забраниха да опитва с повече от 9кв.

П.П. Дано това я вразуми поне малко, че не слуша по-мъдрите от нея Wink

Съни, има я 9-та, ама поръчай пак вятъра и да ходим заедно hip  Както чувам, Юли вече може и уроци да дава. Започна толкова след мен, а вече на дъска Confused  Evil or Very Mad
А времето определено саботира моите опити, като си спомня още от първия път е така, та и до днес.... Very sad
valko_extreme
Духовит
**
Публикации: 127

« Отговор #3 -: 20.06.2005 07:21 »

За по голяма достоверност на патилата на Юли с каита на 19.06.2005 очакваите снимков материал още тази вечер хи....хи.... хи... Wink  :D  Wink

Повелителя на Костурите
Юли
Администратор

« Отговор #4 -: 20.06.2005 08:38 »

Цитат
А времето определено саботира моите опити, като си спомня още от първия път е така, та и до днес....
Казах ти - ходи където е Sunny и ще караш Cool

Вальо това "хи....хи.... хи..." не ми харесва нещо Wink  hip  Rolling Eyes
И благодаря за блузката.....казах ти, че снимката е на аматьор Wink  Wink  Wink

freakbox
Полъх
*
Публикации: 7

« Отговор #5 -: 20.06.2005 09:00 »

Полета който направихме тримата беше много елегантен. Аз направих скок около 50см, като се държах за трапеца на Sunny, която се извиси на колко 1.5м и успяхме да се приземим на крака.

Абе не знам колко високо ни вдигна, ама по време на полета аз успявах на два три пъти да стъпя само на върховете на пръстите. Истински балерини бяхме  hip Дясната ми обувка стана на сандал. hip
Sunny
Администратор

« Отговор #6 -: 20.06.2005 10:08 »

Цитат на: "freakbox"
Полета който направихме тримата беше много елегантен. Аз направих скок около 50см, като се държах за трапеца на Sunny, която се извиси на колко 1.5м и успяхме да се приземим на крака.

Абе не знам колко високо ни вдигна, ама по време на полета аз успявах на два три пъти да стъпя само на върховете на пръстите. Истински балерини бяхме  hip Дясната ми обувка стана на сандал. hip

Сега като се замисля и на мен ми направи впечатление, че се приземих на пръсти..хихихи цяло лебедово езеро сме били Wink  :P  hip

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #7 -: 20.06.2005 11:16 »

Хехеххее.... да не сте се возили на балон?!?!? Wink  Wink  Wink

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Юли
Администратор

« Отговор #8 -: 14.07.2005 00:45 »

Става все по-интересно Shocked Съни на два пъти ми спаси хвърчилото от сигурна смърт (скачаше като разярен бик), а мен от сериозни контузии. Все пак подкарах няколко десетки метра и в неудобната посока Cool
За 2 часа толкоз Wink
Съни също започна да се учи (вече с подходящо оборудване), и още на втория час влезе във водата. В началото беше доста уплашена, но много бързо поиска дъска...добре че не и дадоха, вятъра не беше слаб а и какви вълни имашееее.

vlad
Духовит
**

« Отговор #9 -: 14.07.2005 07:24 »

Добре дошла, Съни!
Да ти каажа, и аз имах и още имам голям проблем - не мога да случа на вятър да вляза с дъската :x
Да, ама отивам на острова ииии..... мисля много да надобрея :P
lukcheto
Off Line

« Отговор #10 -: 14.07.2005 08:54 »

Цитат на: "vlad"
Добре дошла, Съни!
Да ти каажа, и аз имах и още имам голям проблем - не мога да случа на вятър да вляза с дъската :x
Да, ама отивам на острова ииии..... мисля много да надобрея :P

Хех, ако не друго поне сме навалица и няма да отлетиш в Гърция Smile

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор

« Отговор #11 -: 14.07.2005 10:35 »

vlad със сигурност в Турция ще надобрееш бързо, но моя съвет е да не влизаш на гладкото, където ти духа откъм брега. На вълните с кайт се влиза много по-лесно, отколкото със сърф, а на wave спота не са и големи. Според мен си минал най-трудното, което е управлението на хвърчилото. Оттук нататък във водата е по-лено и безопасно. Но доколкото разбрах от Юли се разконцентрираш от дъската и поради недостатъчния опит изпускаш хвърчилото. Добре ще  да имаш някой, който да те гледа и ако пада хвърчилото да ти го хваща, за да не хване верно към Гърция както казва lukcheto Wink
lukche наглеждай го, че сам е наистина опасно, а той в замяна може да ти дава хвърчилото и да те учи :D

vlad
Духовит
**

« Отговор #12 -: 15.07.2005 07:46 »

Съни, къде е обещаният разказ Confused:  Rolling Eyes

Как така да тръгна, без да зная до къде си стигнала  Confused
lukcheto
Off Line

« Отговор #13 -: 15.07.2005 09:36 »

vlad със сигурност в Турция ще надобрееш бързо, но моя съвет е да не влизаш на гладкото, където ти духа откъм брега. На вълните с кайт се влиза много по-лесно, отколкото със сърф, а на wave спота не са и големи. Според мен си минал най-трудното, което е управлението на хвърчилото. Оттук нататък във водата е по-лено и безопасно. Но доколкото разбрах от Юли се разконцентрираш от дъската и поради недостатъчния опит изпускаш хвърчилото. Добре ще  да имаш някой, който да те гледа и ако пада хвърчилото да ти го хваща, за да не хване верно към Гърция както казва lukcheto Wink
lukche наглеждай го, че сам е наистина опасно, а той в замяна може да ти дава хвърчилото и да те учи :D

Спокойно, ще помагам на УЧИТЕЛЯ, до Гърция няма да пътува още.... Не го даваме лесно и без бой! Ще се грижа и помагам непрекъснато!ХаУ :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор

« Отговор #14 -: 15.07.2005 21:38 »

Цитат на: "lukcheto"

Спокойно, ще помагам на УЧИТЕЛЯ, до Гърция няма да пътува още.... Не го даваме лесно и без бой! Ще се грижа и помагам непрекъснато!ХаУ :D
хихихихи lukcheto и vlad правят общо 80 кила....кайта изобщо няма да ви усети, та ще е добре и помощ от някой по-стабилен юначага Wink

Страници: 1 2 3 »   Най-горе
Печат
Отиди в: