На Мечката беше истината!!!
Само набързо ще пиша, че съм смазан... Даже зарязах всичко долу в колата, щото четирите курса до ет.4 и обратно ми се видяха непосилни.
Значи... Хубав, плътен вятър. По едно време следобед доста раздуха и за около час-два 6,5 беше прекалено много. Докъм 18 ч. си духаше здраво. След това постепенно почна да пада. По едно време в късния следобед ме отвя на 200 метра от спота и тъй като вече не ме държаха ръчичките да качвам обратно, излязох на брега и си занесох матряла обратно пеша.
Като падна вятъра след 18 ч. пак влязох с окапалите ръчички и подутите крачета, за да направя, както се казва, финален акцент на някои технически умения с цел пълноценна тренировка.
Бих искал да изкажа благодарности на:
Джими за съветите за бийчстарт и катерене с трапец ,
Александър (не знам дали чете форума), който ме спаси от гладна смърт с Corny,
иииии...
Сашо и Иглика (четат, но не са регистрирани) за тока, който ми дадоха от тяхната кола. Акумулаторът на Баба Вектра беше тотално паднал (ами то цял ден музичка, отворени врати, багажник - ха вътре, ха вън... с неопрен, без неопрен...). Ако не бяха те, щях там да си остана. Тъкмо им бях казал чао и.... Хъц-хъц-хъц... Мяу...
Те и аз бяхме последните 2 коли, които си тръгнаха - към 21 ч. Сашо, Иглика, още веднъж благодаря и се извинявам, ако съм ви забавил!!! Значи... Имам да ви черпя.
Не знам как е било в София, но на Искъра беше доста студено. По едно време ми затракаха зъбките като кастанетки. Другият път там - само с цял неопрен.
ПП. Съни, никой не ми бибитна, щото всички бяха много заети