08.03.2026 12:16
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Тръгваме :)  (Прочетена 9278 пъти)
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« -: 15.07.2005 20:38 »

Е, сега товаря и платната и айдее....
Само дето за дъската ми трябва чадърена асистенция, че валиииии...
Очаквайте включване, с надеждата да е ОПТИМИСТИЧНО Smile

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор
Публикации: 6441

« Отговор #1 -: 15.07.2005 21:16 »

ееееххххххх блазе вииииииии Wink
пожелаваме ви лек път, рязка промяна в прогнозата към силни ветрове, много забавления и поздрави на всички там от нас.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #2 -: 16.07.2005 13:22 »

Айде, лек път и приятно прек..., oops, sorry, ИЗКАРВАНЕ hip И ВЯТЪР В ПЛАТНАТА
чакаме photo feedback -а

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
Sunny
Администратор

« Отговор #3 -: 17.07.2005 10:15 »

Информация направо от острова. Карали са тези дни с 4.5-5 квадрата платна. Имало е някакви проблеми с ферибота, но като си ги знаеме турците това си е съвсем в реда на нещата да се мъдри някаква табелка "Днес няма да има ферибот"...а духа ватъъъъъърррррррр...и после сърфистите не сме имали търпение. Не знам за друго, обаче какви гимнастики се правят да се стигне навреме за ферибота и ако няма как се пътува до Чанаккале да се хване големия ферибот и оттам 3 часа път с камили, ама все пак се кара сърф същия ден. Ей много сме упорити Wink

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
lukcheto
Off Line

« Отговор #4 -: 29.07.2005 10:29 »

Тарараааа :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  Фанфари, овации, бурни ръкопляскания и леко подсвиркване :D  :D  :D

Групата, както сте разбрали драги зрители, се завърна хаотично и на части от съседна Турция.... и важното е, че с усмивки :D  :D Вчера късно вечерта и моя милост се прибра, след пребиваване на турската граница ЦЕЛИ (повтарям), ЦЕЛИ 6часа чакане :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

За случката, как щеше да стане сбиване между собственичката на син Опел Астра със Софийска регистрация и 4ма малоумни МАВРИ с дебелата си майка сгънати на 6 в тлъстото си сиво Ауди, с белгийска регистрация, очаквайте по-късно.... :D  :D  :D  :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #5 -: 29.07.2005 10:48 »

Цитат на: "lukcheto"
Тарараааа :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  Фанфари, овации, бурни ръкопляскания и леко подсвиркване :D  :D  :D

Групата, както сте разбрали драги зрители, се завърна хаотично и на части от съседна Турция.... и важното е, че с усмивки :D  :D Вчера късно вечерта и моя милост се прибра, след пребиваване на турската граница ЦЕЛИ (повтарям), ЦЕЛИ 6часа чакане :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

За случката, как щеше да стане сбиване между собственичката на син Опел Астра със Софийска регистрация и 4ма малоумни МАВРИ с дебелата си майка сгънати на 6 в тлъстото си сиво Ауди, с белгийска регистрация, очаквайте по-късно.... :D  :D  :D  :D

Стига бе, че ние минахме за около 45 мин. границата на връщане миналата неделя.  Shocked
Sunny
Администратор

« Отговор #6 -: 29.07.2005 14:24 »

хихихи, пак е имало приключения. Lukcheto ти водиш класацията за най-интересни разкази на случки...с нетърпение очакваме и този. Ще ти дадем титла "майсторка на късия разказ" Wink  :D

Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 249

« Отговор #7 -: 29.07.2005 17:04 »

Oт Истамбул не се ли минава през Малко Търново? Там ли си чакала толкова?

The Best Of The Best
lukcheto
Off Line

« Отговор #8 -: 29.07.2005 17:28 »

Цитат на: "Robby Naish"
Oт Истамбул не се ли минава през Малко Търново? Там ли си чакала толкова?

Тц, минах си по царския път-Капикуле, нямам работа по морето Smile стоя далеч от местата с потенциал за депресия поради безветрие....Smile

Съни, надявам се тази вечер ще съм готова Smile

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #9 -: 29.07.2005 17:40 »

Лукче, давай. То за шест часа хората и революция са правили. А ти имаш очи да видиш и ту дет се не види hip
И аз имам спомен от едно чакане и пак преживяното го дължа, май беше на семейство с Опел. Ако не съм ползвал тази кола и ако Малвина не беше от същата порода, щях да си помисля, че там е причината :D  hip  Wink
Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #10 -: 30.07.2005 12:14 »

Цитат на: "lukcheto"

Ти май НИКОГА не СКУЧЕШ когато си НА ПЪТ

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
lukcheto
Off Line

« Отговор #11 -: 30.07.2005 15:35 »

Пътуването, мина добре Smile  Първи Ивчо, после аз и Влади, по-късно и Спийди Гонзалес-Павката настигна кервана- забравил нещо, та се връщали с Марийката да го взимат  :D  :D Докато карах се сетих, че съм си забравила и удължителя за мачтата, та се почнаха преждевремени молебени да ДУХА за МАЛКИ платна.
Пристигнахме на време за ферито в 9ч., но бяхме доста назад на опашката, та се качихме на следващия в 13ч. (кофти тръпка, щото докато висяхме лекинко раздухваше) Shocked  Shocked

Ден първи-безветрие с много леки духалки, страховете започнаха да ни завладяват,чудото на което се надявахме нямаше изгледи да ни споходи Smile Shocked  Very sad  Very sad  Very sad

Ден втори-дигна леко вятъра за радост на учениците и за ужас на нетърпеливите сърф запалянковци. Започнаха да се чоплят нервно семки по плажа, заразлази се онази депресия и всеки тайно си мислеше за диня Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Evil or Very Mad

Ден трети-пак духа курортаджийксата, аз не издържам и риговам 5.2та, добре че Влади има удължител за мачта, животоспасяващ приятел е той..ДАМ! Нося се като ладия лека и си ломотя, че съм луда и за кой ли дявол въобще трябваше да влизам във водата. Докато умувам позадуха леко и аз беж на фунията, но там слабарска работа, на връщане обаче дигна малко, узпях да се мушна в налъмките, но радостта ми трая 40сек. Следва падане и докато се усетиш вятъра обърнал и заминал по своя работа някъде... :D  :D  :D

Ден Сряда, очакваният вятър се появи, по прогноза знаехме че се задава, но пак мрънкахме защото го даваха слаба работа! Изненадата обаче беше изключително приятна, карах с 4.5 и то чудесно, голям кеф и “можело значи”. Влади беше с 5.1 Протече и снимачен сеанс на Нарцисите, всички се накаканизахме  пред обективите, весела работа, то стойки, то крясъци и усмивки, въргаляне във водата, въобще фунията бръмна като кошер hip  hip  hip  hip  hip  hip  

Ден четвъртък, пак даде, пак малки латна, пак кеф и пак всички захилени като репи. Следобеда охлаби та излезнахме. Аз за себе си не помня да влезна и да забравя да излезна, но сега се случи точно това, а и готското беше, че врътнах два три пауърхалса, като в последната фаза пяуъра, малко липсваше.... Влади, разбира се, казва че това не е нищо и ‘айде пак да съм покажела...Лоша работа, аз опищях орталъка в изблик на радост, щото голяма мъка, а той “Давай пак, че нямало много пауър” Confused  Confused  Confused  Confused , ама нали е учител...трябва да се слуша, само се мрънка тихо и наум и т’ва е, ходиш да гониш вятъра, вееш се като гащи след платното докато не увиснеш в безтегловност и не потънеш като пирон тихомълком...
Същият ден имахме леко неразположение в лагера Shocked  Shocked  Shocked  Sad  Sad , май се понатровихме с нещо, така и не разбрахме от какво, но определено ни потънаха гемиите. На следващия ден, понеже духаше на забавен каданс риговах, но като влезнах да карам оздравях хихииххи...лошото е докато влезнеш, после лесно...няма излизане Shocked  Smile  :o

В неделята всички тръгнаха нанякъде, повечето към Софийското равно поле, аз останах на острова и после към Истамбул. То голяма гадост да се кара кола там, всеки се вре, засича, бибитка, сякаш си в компютърна игра, тамън се справиш с един и друг се появи. Гот беше иначе, красиво, снимах доста, но гостоприемството на домакина се изразяваше в това постоянно да ни води да ядем и пием кафе или чай. Трудна работа, аз нали не съм много по яденето, та едно хапване ми стига, но следва преместване в друго заведение и следователно пак задължението да се яде..Лошава работа, ама яденето определено не ми понася като е в големи количества иначе оплаквания нямам само първокласни заведения и чудесна храна  :D  :D  :D

Връщането в БГ беше бавно и мъчително, както казах висяхме 6ч.на границата, на втория час едино нахално Ауди се появи отнякъде и се пречна пред Малвината. Вътре 5 маймуни, тези на предните редове очевадно ТЪПИ и с празен поглед. Точно като на филм се развиха събитията, аз седя с черните очила зад волана, ама те дали ме и видяха, може би си мислеха, че колата е без шофьор...хахаххахааа Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Спокойно тръгнаха да влизат пред мен (предреждачи гадни!), но форсирането на Малвината и шума стресна маймуната-шофьор  Twisted Evil  Twisted Evil (очевадното тлъстото Ауди беше на голяма почит), последва полемика (българо-турска) която ще премълча, поради наложителната цензура. Докато се усетя на два пъти им се отворих и с клаксон и с ръмжене... Толкова кипнах Evil or Very Mad  Evil or Very Mad  Evil or Very Mad , че бях готова и за нещо по-сериозно. Малко след това, муцуните маймунски извадиха един тъпан от Аудито и шофьора облечен в черно костюмче от трико с грамадни надписи АРМАНИ, почна да дрънка фалшиво, докат от колата се носеха “омайните звуци”  Rolling Eyes на анадолско дембелхаане..Честно, това трябваше да го види Костурица за да го включи в следващия си филм.

На излизане от границата пред мен стана голяма катастрофа, точно на 1вия завой след нея, три коли така се нагънаха една в друга, че дори не се рзлетяха в различни посоки, останаха си така ънблок, само хората отвориха врати и изчезнаха настрани от страх да не избухнат колите... Аз уморена една такава, докато включа какво става и съм набила спирачките...Като минавах покрай колите беше доста зловеща катртинка-разтекъл се бензин,вода и какви ли не течности, гумите изскубнати, ламарините огънати до средата на купето... Мислех си, че малко да се бях разбързала да мина напред, можеше аз да съм едната от тези коли. Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked

Прибирането към София беше без инциденти, спокойно и с размисли кога ли ще дойде средата на август + тогава дали  ще духа както си трябва :idea:  :D  :o  Shocked  :P  :P  :P  :P  :P

За всичко което съм пропуснала да спомена обърнете се към снимковия материал, той е достатъчно красноречив- кой и докъде е стигнал в карането и маймунджолъците хехехехехеееее  :D  :D  :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« Отговор #12 -: 30.07.2005 19:11 »

Ей, Лукче, шапка свалям на ШОФЬОРА НА Олела :D  hip  Няма да им се даваме, я.
lukcheto
Off Line

« Отговор #13 -: 30.07.2005 19:25 »

Цитат на: "vlad"
Ей, Лукче, шапка свалям на ШОФЬОРА НА Олела :D  hip  Няма да им се даваме, я.

Хехехе, това е мекия вариант на историята с маймуните, като се видим подробности :D  :D  :D
Най-смешното беше, че след агресивното ми поведение,  анадолчанлиите периодично и със страх гледаха към мен и колата ...хихиихииххиии  :D Как не знам турски аз.... Shocked  Shocked  :D  :D

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Юли
Администратор
Публикации: 5498

The idea is to die young as late as possible