21.11.2024 23:14
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Боровец 2008-2009  (Прочетена 57559 пъти)
ivorpetkov
Вятърничав
Публикации: 294

« Отговор #60 -: 03.01.2009 01:08 »

...къде да паркирам, за да се кача на кабинката...
Ако има места на паркинга пред кабината - 10 лв. беше преди.
Другият паркинг на който съм паркирал е зад хотел Рила - мисля, че беше 6 лв, но сега може да са стандартизирали на десетачка.
Ако отидеш много рано (ама наистина рано - 8:30 е късно Smile  )  може да спреш на безплатния на Ястребец и после да се спуснеш до кабината. Там е най-сладко за накрая, освен ако не искаш да слезеш по Мусаленска. Кофти ще бъде ако не пуснат кабината  :О:

Sails:     5.3 Loft O2
            6.0 Gaastra Matrix
            4.2 Loft Lip Wave
Board:   Tabou Rocket 115 l
Weight: 73 kg
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #61 -: 03.01.2009 16:11 »

Отидохме рано сутринта към 8.45 и за наша радост намерихме места на паркинга на Ястребец, но само за няколко минути се напълни целия. Захо беше вече едно спускане пред нас OK Венелин изостана с цели 2 Smile Цялата писта отгоре до долу е в малки и по-големи камъчета, които безмилостно дерат, удрят кантовете и причиняват болка в сърцето taz Сутринта беше оголено на доста места и според мен снежната покривка не надвишава 30-40см (на Ястребец). От сутринта не спря да вали и към обяд вече пистата беше на места с много сняг, на места оголена и пак камъни навсякъде и към 11.30 вече се бяхме поуморили, а и доста народ се събра и като цяло пистата не ми хареса особено за каране. За ските си беше направо безмилостна инквизиция (Ant_dream направо ми стана мъчно като знам как перфектно ми беше направил ските, а сега ме беше страх да ги погледна отдолу :((().
Връщането си беше цяло приключение - пътувахме 1 час участъка от паркинга на Ястребец до хотел Самоков. Има паркирали коли и от двете страни. Отдолу идва огромен рейс, зад него цяла колона коли, ние идваме отгоре и няма раминаване. Така се заформиха километрични колони и като по някакво чудо след едночасово чакане някакси направиха място на рейса да даде на заден и да се върне. По пътя имаше катастрофа, но слава богу беше лека, полицията беше реагирала бързо и бяха изместили колите настрани, за да не се задръства движението. Не спирахме на традиционния джолан, обаче бяхме доста изгладнели и в задръстването си хапнахме сандвичите от раничката (:-pp)
Тези дни ще навали доста нов сняг и ако обработят пистите ще е добре OK
Тези дни мисля да ходя на нощни лалета OK
Лифта на Ястребец има профилактика всеки четвъртък до 12.30 и последния четвъртък от месеца - цял ден не работи.
Видяхме на връщане vancho_laifa&family OK

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Vancho laifa
Отнесен от вихъра
Публикации: 439

« Отговор #62 -: 03.01.2009 19:56 »

Днес след 12 ч. пред х. Рила и по Мартинови бараки 3 народ колкото искаш. Продължи да вали до като си тръгнахме към 15 ч. предполагам и цяла нощ. Като цяло снега навсякъде е малко и доста мек. Явно трябва да навали още, да слегне и се натъпче и тогава ще става за хубава пързалка. Прилагам една снимка на Vancho laifa Junior по пистата пред Боро спорт  :1:

* Photo-0005.jpg (117.67 KB, 1280x960 - видяно 554 пъти.)

إيفان الحياة
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #63 -: 03.01.2009 22:34 »

Благодаря на всички за съветите за паркиране. Успях да паркирам на платения паркинг на Ястребец към 9:30. Струва десет лева на ден като миналата година. Десетина минути след мен и вече нямаше места и там. Безплатният паркинг по-надолу беше фрашкан. На идване видях колите на Захо и Съни+Юли. Бяха ме изпреварили с около половин час (ама аз не бях виновен! :D)

Карахме на Ястребец. Пистите очевидно поне от вчера не бяха виждали ратрак. А може и по-отдавна. taz В ранния следобед ядох бой с щека от изкуфяла лелка, която беше залегнала в един окоп в горната част на Ястребец 2-3. Очевидно й бях минал през ската на крака с "оперираното коляно". Много добре беше залегнала, мамка й, та не я видях. Толкова се ошашках да не съм я контузил, че чак не забелязах как ме налага с щеката. Да й бях клъцнал тъпата тиква! angry

Както и да е. За сметка на всичко останало, днес открих едно ново място за апре-ски суджуци. Хапнахме там славно и ми се оправи настроението. Wink

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
Sunny
Администратор

« Отговор #64 -: 04.01.2009 18:49 »

Vancho laifa много добра стойка на детето OK
Venelin, приемай нещата от смешната страна, по-леко е (:-pp) ...ама трябваше и ти уж така, че си загубил равновесие и да и ковнеш една щека, където най-боли (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Venelin

« Отговор #65 -: 08.01.2009 00:46 »

Някой да се стяга за Боровец тази събота? Тъй като нормалните хора са на работа в този ден, аз... не съм. Та се чудех дали има и други такива... като мен, дето... няма да са на работа Twisted Evil

Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #66 -: 08.01.2009 13:40 »

Някой да се стяга за Боровец тази събота? Тъй като нормалните хора са на работа в този ден, аз... не съм. Та се чудех дали има и други такива... като мен, дето... няма да са на работа Twisted Evil

Само разни без-делници като тебе!  angry  (:-pp)
Venelin

« Отговор #67 -: 08.01.2009 14:30 »

Хахаха... Иво, като се стягам да ходя някъде, баща ми ВИНАГИ пита дали Иво и Ирина ще ходят. Ако не, ВИНАГИ пита защо аз ще ходя. Така че, моля ви, идвайте и не ме прецаквайте!  :D (:-pp)

XCite
Духовит
**
Публикации: 166

« Отговор #68 -: 09.01.2009 00:09 »

Взех си ден отпуска да посвърша това-онова, но може би ще ми остане половин ден за ски в събота. Все още не съм сигурен, утре ще пиша пак, Венелине.

JP XCite 150l,
Aerotech Phantom 6.2m
Sailworks Retro 7.5m
Hot Sails Maui 9.0m
AlaBal
Духовит
**
Публикации: 126

« Отговор #69 -: 09.01.2009 09:25 »

Вчера крах 1/2 ден на Боровец. Беше празно. Само разни ингилизи и руснаци караха и въобще не чух българска реч. Пистите са ОК с изключение на долната част на Ястребец където изскачат камъни и корени! На новия четириседалков лифт да се избягва сядането (особено с борд) най-вдясно, тъй като много бързо се обръща и има реална вероятност да се получи  wall

Boards:
Fanatic All Wave 85
Starboard Kombat 107
Sails:
4.5 Gaastra Pilot
5.3 Gaastra Manic HD
7.0 Hot Sails Maui SuperFreak
Venelin

« Отговор #70 -: 10.01.2009 19:30 »

Разкошен ден на Боровец днес!!! Yes Yes Yes Слънце, сняг, кеф - бол! Просто съм смазн от каране.

Карах най-вече на Маркуджик-3, където общо взето нямаше много хора. На прехвалената нова четириседалка на Маркуджик-2 се събираше доста народ, а самият лифт пъпли със скоростта на Романа. След две качвания се отказах. Супер изнервящо.

Най-накрая за изпроводяк пуснах по Ястребец-3 и 2. Много бяха оглозгани и с ледени петна. Двойката направо не ставаше за каране (но мен и без това вече не ме държаха краката).

Restar
Вятърничав
Публикации: 211

« Отговор #71 -: 10.01.2009 19:38 »

Давай снимките, че сърце не трае  :D :D :D
Venelin

« Отговор #72 -: 13.01.2009 10:17 »

Ето една снимка от Маркуджик миналата събота - поздрав за всички бордисти във форума :Sunny:

ПП. Другите снимки от деня нещо не ми харесват и затова ги подложих на цензура :О:

Sunny
Администратор

« Отговор #73 -: 13.01.2009 13:39 »

Страхотен сняг, направо ми се напълни сърцето Smile Много е готино с толкова много сняг и слънце Yes

Ceco
Модератор
Публикации: 1753

« Отговор #74 -: 16.01.2009 18:13 »

Страхотен сняг, направо ми се напълни сърцето Smile Много е готино с толкова много сняг и слънце Yes
защо забравяш бордистите  Wink

Boards: Exocet: Cross 94 l, I-Style 101 l, RS 4 114 l; Fanatic FW 105 l; SB Futura 121 l, Mistral Syncro 124 l
Sails: Loft Lip Wave 4.3; Loft Pure Lip 5.0; Loft Oxygen 6.3 & 7.3
Snowboards: Ride Concept TMS 161, Lib Tech T Rice Pro 157
Страници: « 1 2 3 4 5 6 7 8 »   Най-горе
Печат
Отиди в: