А на мен ми се струва, че някак самоцелно се преследва идеята за лепенка, в смисъл, че аз колкото и да се кефя на форума, не бих си сложила нещо на колата което не ми харесва откъм дизайн например. Затова за мен изключително важен е дизайна.
След това, аз лично не виждам нищо лошо от това да се излезе от статичността на логото, ок, съгласна съм че цветовете е добре да се запазят, но защо да се запази и шрифта
Всеки от нас е гледл до полуда windsurf/kitesurf списания и в общи линии е ясно какви са тенденциите за стила на оформлението им...
И понеже вече много се навлезе в мои води, аз да си кажа, че цвета и формата на "X"-a в плаката например е по-характерен за хеви метъл/хадрок и списания за коли отколкото за екстремен спорт.. С това не желая да обидя никого, но определено бих поспорила с дизайнера на логото или поне съм сигурна, че не е имал/а представа какви са тенденциите в оформлението на екстремните псортове като кайт, сърф, ски, скейт... Това са все спортове на динамиката, има пръски има движение, размазване, скачане, жици... няма място за статика и дебели букви
А и друго нещо, защо непременно всички лепенки трябва да са еднакви... Защо да няма нюанси които повече биха се харесали на мъжката и женската част например, подход който го има при производителите на ски бордове, а отскоро и дъски и платна за сърф (ако и да е по-скоро маркетингов подход), така ще е сигурно, че лепенка биха си сложили с кеф както момчетата, така и момичетата( а и все пак има възможност за избор), няма да има разсърдени и изкръшкали откъм слагане на лепенка
Това са само мисли разбира се и повод за съждения, но съм сигурна, че всеки би си сложил нещо на което се кефи много повече, отколкото само за идеята лепенка на колата ...