Bamze
|
|
« Отговор #45 -: 05.02.2009 23:13 » |
|
Дайте да обсъдим първо какво да пише на лепенката после ще минем към дизаина, щот така само приказки то има 1 000 000 шрифта може да се направи сякак, а и мисля че текста трябва да е на Англииски за да може да се оформи еднотипно текста. Според мен аз не съп Про Но съм доста ентусиазиран от идеата
|
|
|
|
К2 Turbo Dreamer 167 Wide Union SL Binding K2 T1 Boots Only God Can Judge Me!
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #46 -: 05.02.2009 23:55 » |
|
Ето още една заигравка с цветовете и "по-четим" шрифт Надписа горе "пристрастен към адреналина" може да се сменя и цветово и смислово, просто съм го ползвала като идея за послание налепенката.... Предложението за дизайна е направено с идеята да се прибави сърфче/кайтче/ски, но нямам стилизирани картинки на такива, а не ми се рови из корбис или сайтовете които продават такива....
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424
SeaWolf
|
|
« Отговор #47 -: 06.02.2009 00:05 » |
|
На мен ми харесват... определено... :OK
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик.... )
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #48 -: 06.02.2009 00:11 » |
|
но съм сигурна, че всеки би си сложил нещо на което се кефи много повече, отколкото само за идеята лепенка на колата ...
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #49 -: 06.02.2009 09:38 » |
|
Първо искам да благодаря на всички които отделят от времето си и влагат труда си за оформяне дизайна на лепенките. Всички забележки и предложения, които сте направили са основателни и затова ще дадем още известно време за още предложения и накрая ще пуснем гласуване, за да изберем печелившия дизайн или както предлага lukcheto може да е повече от един Аз оставям изцяло всичко в ръцете на хората които разбират от това, но честно казано много ще ми е трудно накрая като трябва да се избира, защото всичките ми харесват много
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
Vancho laifa
|
|
« Отговор #50 -: 06.02.2009 10:58 » |
|
Дизайна на всичките е много готин за лепенки на фланелки, сакове и чанти, както каза някой по горе. Според мен единствено Bamze посочи правилният формат за лепенка за кола, мачта, платно и т.н. Нямам нищо против работата на никой от вас, но вижте как би изглеждал проекта на lukcheto ако се разтегли в мащаб. Моето предложение към всички който се занимават с дизайн е към издължена лепенка, която примерно да може да се сложи в пространството под рег. номер на колата - там където обикновено слагат лепенки търговците на коли. Мисля че надписите трябва да се четат по отчетливо без да се наслагват много един върху друг
|
|
|
|
إيفان الحياة
|
|
|
valko
|
|
« Отговор #51 -: 06.02.2009 11:53 » |
|
Не разбирам от оформление и дизаин,но все пак мисля,че е редно в стикерчето да има малка картинка на предпочитаният спорт все пак EXTREME обхваща доста голяма група от хобита и спортове които по мое виждане ние не практикуваме или поне не още За това все още съм за предложението на Даниел нека има ((сърфистКА , кайтърКА ,скиорКА , сноубордистКА)) поне други не разпознавам засега във форума oopsИзвинения има и водолази
|
|
|
|
Boards : Fanatic Bee 117l , Naish Enduro 106l Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #52 -: 06.02.2009 13:11 » |
|
Картинките са на уиндсърф, кайтсърф и сноуборд и са от оформлението на пликовете, но ще си ги извадите оттам http://www.sunnyx3m.com/Plik_Extreme.zip
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
YahooSmile
Полъх
Публикации: 29
Arapeican dream
|
|
« Отговор #53 -: 06.02.2009 15:56 » |
|
на мен пък ми хрумна друга идейка за стикери, жалкото е че не ми остава време да седна да нарисувам туй онуй, обаче примерно може да се направят и прозрачни стикери, на които само името да личи и/или вида спорд като някаква графика примерно кайт сърф и водни пръски в разлини цветове на шрифта и т.н. Аз бих си лепнала нещо такова на потенциалния ми бъдещ първи сърф. Иначе повечето предложения до тук ми се струват супер весели и свежи и ми се допи портокалов фреш ще се помъча все пак да нарисувам нещо дано да се получи. Иначе Съни имаш подкрепа за изработването и на фанелки и всякакви производни рекламни материали, като се докара идеята до там Успех с рисуването на всички
|
|
|
|
ARAPEICAN DREAM :
|
|
|
Bamze
|
|
« Отговор #54 -: 06.02.2009 16:31 » |
|
Ето с БордистКА
|
|
|
|
К2 Turbo Dreamer 167 Wide Union SL Binding K2 T1 Boots Only God Can Judge Me!
|
|
|
metro
Вятърничав
Публикации: 212
Ветроход :)
|
|
« Отговор #55 -: 06.02.2009 19:20 » |
|
А според мене трябва да се наеме дизайнер и да бъде направен професионално както си го правят хората по света (тук изключвам БГ) но това коства пари а не знам дали има отделен бюджет за това? За лепенките и стикерите задължително трябва да са свързани със спорта който практикува човек + трябва да има разновидност в цветове! Другото е че просто надпис ми се струва супер сухо и неудачно като вариант..но така мисля аз може другите да ги кефи само надпис няма лошо...но готино лого свързано със сърфче, човече или и двете и то стилизирани и дизайннати като за екстремен спорт като сърфа ще е супер Всъщност подкрепям всичко казано от лукчето + нейните предложения тя е професионалист и се отличават доста нещата нарпавени от нея (не искам да засегна никой) всички предложения са от добри чувства и направени с желание, време и труд които всички тук оценяваме! Ако идеята е да се направи ДОБРЕ (професионално) то ще коства пари за дизайнер това е ! Съни обмисли идеята за дизайнер и дали можеш да отделиш пари за това но имай предвид това го правиш веднъж и хората след това свикват с логото и стикерите и ги познават а ако са направени добре то всички ще си ги лепнат с кеф нали това е идеята Успех! (дано не съм звучал много критично и да не съм засегнал някой с писанията си не бе това целта)
|
|
|
|
Tabou Twister 100l Tabou Da Curve 73l Gaastra - Echo 5.2, Manic 4.7, Manic 4.0 Tabou Manta 100l Gaastra - Savage 6.7
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #56 -: 06.02.2009 19:23 » |
|
ОК, нека уточним размера. Твърдо ще бъде "легнала" лепенката, така ще може да се сложи на задния капак или бронята, ако няма по-подходящо място. Височината ще бъде около 20см, а дължината според конкретния дизайн. Ако е по-висока - рискуваме да не намерим място по колата където да я залепим, ако е по-малка пък няма да се вижда достатъчно ясно какво има на нея.
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #57 -: 06.02.2009 19:25 » |
|
...... Височината ще бъде около 20см, .....
Юли, да няма грешка - 20см си е направо плакат. Къде ще го залепиш на бронята?
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #58 -: 06.02.2009 19:27 » |
|
Докато пиша и метро драснал нещо Може тогава освен надписа, да се сложат и няколко фигури на лепенката с всички тези спортове за които стана въпрос. Логото, както и дизайна на пликовете са правени от професионални дизайнери, твърдо мога да кажа, че предложенията тук са доста по-ведри. Накрая може да бъдат коригирани според изискванията на печатарите, но това ще е само декоративно. Юли, да няма грешка - 20см си е направо плакат. Къде ще го залепиш на бронята?
Според мен по-малък няма да се вижда. А ти си смени колата, щом няма място с такъв рамер
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #59 -: 06.02.2009 19:33 » |
|
Според мен по-малък няма да се вижда. А ти си смени колата, щом няма място с такъв рамер Бе, тука до нас продават изгодно един стар ИКАРУС ....
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
|