|
Юли
|
|
« Отговор #1 -: 25.05.2009 18:57 » |
|
Прескочи до Слънчев бряг, има интересен воден парк, но не знам дали работи по това време.
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
dee
|
|
« Отговор #2 -: 25.05.2009 20:31 » |
|
Отиди да видиш Беглик Таш - една поляна с големи обли камъни, за която се смята, че е тракийско светилище, т.е нещо като местния Стоун Хендж Бе може и да е , но може и да е просто една поляна с обли камъни . Намира се близо до Приморско, в бившия парк "Перла". Има инфо в нета как се стига. Само да знаеш, че до там се върви пеш.
|
|
|
|
RRD Freestyle Wave 90 Exocet SL 71 - 118l Search 4,2 Force 5,3 Fusion 6,1 Ride 7
|
|
|
daniel
Отнесен от вихъра
Публикации: 424
SeaWolf
|
|
« Отговор #3 -: 26.05.2009 14:16 » |
|
Според мен ако отидеш някъде ще пропуснеш вятъра.... Стой си на плажа и вземи максималното.... Аз не мога да се откъсна от работа, но ми казаха, че са вдигнали кайтовете.... Иначе Несебър е добра посока..... За дискотеки - в момента е период на затваряне на зимните и отваряне на летните такива.... След 10 дена вече ще е друго....
|
|
|
|
Адреналинът е най-добрия наркотик.... )
|
|
|
Mod_One
|
|
« Отговор #4 -: 26.05.2009 15:01 » |
|
Бе стига писали глупости - няма ли чахкинчета в Бургас, бе ....
|
|
|
|
\\\ | /// \\ - - // ( @ @ ) -------o00o-(_)-o00o------- F..k the Cola, F..k the pizza, All we need is Slivovitza
|
|
|
emo
|
|
« Отговор #5 -: 26.05.2009 15:41 » |
|
Бе стига писали глупости - няма ли чахкинчета в Бургас, бе .... Бе мани ги тез` "измити" чешки крави! Излез вечерта по "Богориди",да видиш какво се случва там...
|
|
|
|
|
|
|
dee
|
|
« Отговор #6 -: 26.05.2009 15:44 » |
|
Бе стига писали глупости - няма ли чахкинчета в Бургас, бе .... Тц! Само моми англичанки ... А ако става въпрос за заведения, провери новия бар на Кишишеви в Бургас или отскочи до Поморие по пътя към езерото, срещу балнеохотела има една бяла сградка на плажа, пълна е със сладкарнички и барове и ресторантчета само
|
|
|
|
RRD Freestyle Wave 90 Exocet SL 71 - 118l Search 4,2 Force 5,3 Fusion 6,1 Ride 7
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра
Публикации: 389
Тиквеник :)
|
|
« Отговор #7 -: 26.05.2009 15:59 » |
|
10х за свежите идеи, днес вятър имаше, ама и облаци с него та даже прекапа на няколко пъти. За скмветка на това ходих до Сълнчев бряг на разходка, като видях на плажа, че са вдигнали още поне две заведения и ми стана лошо. Идеята за камъните до Приморско много ми хареса и ще отида и без това Приморско ми е любимо място, тъкмо да си го видя Относно Богориди-Наистина е така, вчера и заигравка се получи Даниел- вдигат се кайтовете, има доста, хората боледуват висиме си там, някои минават да видят как е , дали става или не. Аз утре съм на плажа да направя още малко драгинг и вече с дъската Айде, ще драсна как е положението Поне си намерих готина квартира, че хотела ме оскуба доста, сега съм на 20 кинта на бул.Демокрация 80 Бай
|
|
|
|
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #8 -: 26.05.2009 16:18 » |
|
Тц! Само моми англичанки ... А ако става въпрос за заведения, провери новия бар на Кишишеви в Бургас или отскочи до Поморие по пътя към езерото, срещу балнеохотела има една бяла сградка на плажа, пълна е със сладкарнички и барове и ресторантчета само Това се превърна в една много полезна тема
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра
|
|
« Отговор #9 -: 26.05.2009 16:24 » |
|
Venelin- Хахаха, нали, ами да ти кажа честно въпреки , че сезона не е в разгара още, забивки и разбивки стават, ние както сме се изпекли от карането сме като магнит за белите моми
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #10 -: 28.05.2009 21:13 » |
|
Dee, Поморийските околия са ми фаворитно място за кадри ама много любимо, но за местетата 'дето казваш не знаех... Темата е адски полезна, аз отскачам честичко до Бургас и се чудя обикновено какво да правя като не се снима... Вадя теФтера и записвам... ПП Обаче! Още не съм карала там... то с тоя остров, човек се разглезва... А мен и едни други пъклени планове ми се въртят в главата за това лято... Дее, тази година, няма ли да попълниш редиците с присъствие
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
dee
|
|
« Отговор #11 -: 29.05.2009 18:00 » |
|
Ми аз скромничко пооткрих сезона преди 2 седмици, ама си мълча щото беше слаба работа - колкото да изрепетираме едно каране.Виж миналата неделя на Градина поподухна 5-6-7 м/с ама нали с вълните, пак не беше много, а и за кратко...а и чаках бебето да се събуди и поизтървах пиковия половин час Една мацка наблизо както и 2 сърфа към рибката обаче успяха да поджиткат ...Но нищо де, това лято ще е така, аз специално съм на котва в залива на Градина по технически причини и ще се кара само съботите и неделите. Но хей, не се оплаквам, на мен рибката и градина са си ми настолни спотове от време оно А ти, Лукче какви ги замисляш ?
|
|
|
|
|
|
|
dee
|
|
« Отговор #12 -: 29.05.2009 18:29 » |
|
М/у другото, ако момичето от миналата неделя чете форума да знае, че има малко снимки от карането, дето някой дори са горе-долу на фокус . Ако иска да пише на лично един е-мейл да ги пратя или ако е ок, да ги пусна във форума.
|
|
|
|
|
|
|
Mitko
Отнесен от вихъра
|
|
« Отговор #13 -: 29.05.2009 19:33 » |
|
Аз се закотвям на Бургас, Приморско и къмпингите, така че ще се засичаме, пък вече като напредна ще пробвам и острова
|
|
|
|
|
|
|
lukcheto
|
|
« Отговор #14 -: 29.05.2009 19:45 » |
|
А ти, Лукче какви ги замисляш ? Ми аз съм с островитянско мислене и за това лято Зареждам айпода с тренировъчни филмчета (че и аз някоя и друга нова фигурка искам да направя) и на прогноза се изстрелвам (е, след като се домъкна до БГ де!). А иначе, бях се отказала преди време тотално от това да се занимавам с кайт, ама... нещо напоследък а и Поли учителства на Лимнос, а и аз още не съм ходила на Лимнос, та може да акустирам за някакви дни там...ама да видим
|
|
|
|
"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" ~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~ ~Jo Jo is back home/67l~ ~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~ ~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~ ~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~ ~Idol/4.0m2~TheFlY~ ~Idol/4.8m2~BillY~
|
|
|
|