Малее.....
Аз преживях тИгела на годината...
Това което се виждаше от брега като пяна и мощна диструктивна сила, се оказа съвсем различно ВЪТРЕ...
Не че не беше диструктивно и стихийно, но след преодоляване на първите шамари си беше чисто проглеждане в Матрицата
Едни такива простори се откриха пред очите ми, пространството от вълнааа до вълнаааа се оказа голяма благина която за мен си беше истинко откритие. Без да искам се накиснах в тази благост, макар да си призная, не вярвах че ще отлепя с това 3.3м2 предвид какво караха около мен- 3.5м2, 3.8м2, 4м2. Трябваше си ми нещо от сорта на 2.8м2
Благодаря за окуражителните думи, но аз далеч не мисля че съм извършила геройство!!!
Просто ми се караше, много ми се караше, всеки който излезеше от водата с онази ЛУДА усмивка казваше "малеее брутално е вътре"
и някак си много ми се вкусваше от този брутализъм
Страх нямаше, любопитство обаче голямо ИМАШЕ
Трябваше да взема под наем по-малко платно, но и през ум не ми мина че 3.3м2 може да ми е прекалено ОТГОРЕ. Аз също като Полковника за първи път виждам такава сила и мощ на вятъра, която в продължение на два дни не миряса не, ами достигна чутовни върхове.
Мога само да се възхищавам на всички които не само влизаха да карат, но летяха и въртяха предно и задно с лекота.
Също много ми помогнаха съветите на Емката, Коко, Сашо, Веско (мерси за капките за нос, и аз си купих СЪЩИТЕ днес!)
Особено важно за мен си беше присъствието на всички във водата...
В Понеделник сутринта парадно закрих сезона на паркета където ръцете ми станаха на кокал, а после се подуха като кебапчета или по-точно като онзи колбас на който Веско, Коко и Хачо казват "пишки"
ПП1 А от Ред Бул, дирекция "Сторм Чейс" съобщили че си изяли учите от яд, че изпуснали да заснемат ненормалниците 'дето разцъквали небрежно на о-в Гьокчеада в така наречената двудневна "месомелачка"
ПП2 Платното което се скъса от напора ня вятъра на три места беше взето под наем, не е мое, но дано наемодателя прояви разбиране