Аз направо не смея да питам как точно е било на регатата,но от тук от там - стана ясно,че всъщност не е било. Сори, че аз трябваше да направя това обобщение, при условие че само се отбих в неделя към обяд, тогава все още имаше някаква надежда.
Днес гледам през прозореца - карат. Ама защо днеска да, а вчера не - аз вече намям никакви теории...
Мда никой дума не каза за състезанието...аз бях там...участвах..нямаше вятър...писахме го weekend на морето и това е! Криво или не нямаше вятър и това е...
Ден първи бе с 4м/с и с пориви до 5.5м/с но след това падна...въобще не се даде старт на гонките..имаше влизане и катерене 30 мин до старта..проиготвяне за старт...и отмяна..излизане...после чакане..после пак влизане и подготовка/изкатерване до старта...отмяна на старта пак поради липса на достатъчно вятър...след това бири и хапване...хубаво е на морето...
Ден втори...имаше изгледи да е по-добре и духаше каточели малко по-добре от събота...влезнахме едвам се дотътрихме до старта който бе още по-навътре от събота и се стигна още по-бавно..не знам колко хора но май доста не успяха да изкатерят навреме до старта и така и неразбрахме че е даден старт на гонката без тези хора (около 9-10 човека включая и аз)...беше отменена тая първа гонка поради паднал вятър...после духна по-добре (към 5.5м/с) и беше даден старта на втора гонка...докато се дотътрим до първа веха отмениха гонката понеже бе паднал много вятъра (аз паднах на джайба поради липса на какъвто и да било вятър...трагедия) ...айде пак наобратно катерене...чакане..и пак старт трети пореден! докато се дотътрим до първа веха (искам само да отбележа че 2-ма души глисираха и то с нон-стоп помпане на макс) вятъра пак падна и 3-тата гонка бе отменена...чакахме към 1ч на групички от по 3-ма хванали си инвентара за да си бъбрим...хубаво е на море..попекохме се на дъските...вятъра умря тотално и излезнахме мъчително
(( какво да кажа освен че някой хора ми казаха "Сашеее, свиквай с това положение защото на българските състезания обикновенно така се случва..."
Не знам какво да добавя...това ми бе първо състезание на което се бях надъхал да участвам...на Шмит също му бе първо състезание ала той бе доста трезв и въобще не влезна и двата дни...
Простооо.....ама поне Шмит взе ПЪРВО МЯСТО
за трезва преценка оставайки на брега и двата дни!
айде дано следващия път има състезание че да покараме!
Това е за регатата/състезанието...