21.11.2024 21:46
Новини: Посетете нашият Online магазин, където можете да видите продуктите които продаваме, както и да си ги поръчате през Интернет.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: before you start  (Прочетена 23905 пъти)
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #15 -: 18.10.2010 20:43 »

Очаквам с нетърпение следващата си жертва-надявам се след няколко дни wall

хахахахахаха   OK  :1:
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #16 -: 18.10.2010 20:59 »

Че така.... аз това лято отделях повече време за ундсърф от колкото за работа :D
Но изобщо не съжалявам  :aaa ne: Извикаме шефа ми преди няколко дена в офиса, не знам как точно е останал с впечатление че, аз мисля да сменям работата. Не ми даде шанс дори да обясня.. направо влезна в темата с бля бля бля.... и ми предложи по висока заплата  Shocked (ми то какво да му обяснявам)......... успях само да подчертая че, ми трябва повече време след обед за личния живот  :D
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #17 -: 19.10.2010 09:09 »

Къде ги намирате тези шефове?

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
TerryBle
Вятърничав
Публикации: 206

« Отговор #18 -: 19.10.2010 09:30 »

бля бля бля.... и ми предложи по висока заплата  Shocked

да ми кажеш mail-а му - да пратя едно CV, че и без това напускам моята oops \0// oops

Вятър работа...
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #19 -: 19.10.2010 20:14 »

abit като цяло в Кипър така ли е или само твоя шеф  :D

и без друго имам желание да сменя локацията, да се насоча къп правилната посока Smile))

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #20 -: 19.10.2010 21:07 »

abit като цяло в Кипър така ли е или само твоя шеф  :D

и без друго имам желание да сменя локацията, да се насоча къп правилната посока Smile))

Инфлацията не на пропусна и нас в Кипър, макар че доста късно я усетихме... Но, според мен където и да се намираш всичко е въпрос   Good Luck

Ако знаех добре английски, без да се замислям тръгвам към Китай! На някой може да им е смешно... но там ще стане рай.
stefanvo
Вятърничав
Публикации: 230

« Отговор #21 -: 20.10.2010 00:22 »

щом моя кум вече е 5-та година в кипър значи взимате добре и си живеете гот --<някой си жертват времето за сърф а други черния дроб за алкохол явно там е нон-стоп купон hip Yeee Drinks wall tequilla --< man
аа abit по добре отиди в индия , за 20 000 долара ще построиш хотел и ще вземеш стотина човека прислуга пък и индийския океан имал добра плаваемост Wink
valko
Windmaster
Публикации: 673

« Отговор #22 -: 20.10.2010 09:35 »

По всяка вероятност си късметлия Abit Кипър все пак си е Гръцко Турски остров и едвали някой ще остави чужденец па дори и с прекрасен английски
да работи по малко от 12 часа на ден или на нощ   hmmmm Доно да продължи късмета ти безкрайно  Good Luck

Boards : Fanatic Bee 117l  , Naish Enduro 106l
Sails : Loft freerace 5.3m2 , Loft 360 free 6.5m2 , Neil Pride combat 5.0m2
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #23 -: 20.10.2010 18:05 »

По всяка вероятност си късметлия Abit Кипър все пак си е Гръцко Турски остров и едвали някой ще остави чужденец па дори и с прекрасен английски
да работи по малко от 12 часа на ден или на нощ   hmmmm Доно да продължи късмета ти безкрайно  Good Luck

Според мен 6 часа на ден работа е нормално... Повече от 8 часа на ден, не може да те задължи никой да работиш, освен ако не е по собствено желание. Но  всеки извънреден час се начислява за 2.... както съботата се изчислява всеки 1 час за час и половина, а неделята час за 2.(събота и неделя са също по собствено желание)

"Ако някой работи 12 часа на ден, не уважа себе си...тогава се губи смисъла на живота " !!! Това си е лично мое мнение и приемам всякакво  оспорване...

plux67
Полъх
*
Публикации: 45

Trust me I'm Bulgarian

« Отговор #24 -: 20.10.2010 20:46 »

Цитат
Ако знаех добре английски, без да се замислям тръгвам към Китай! На някой може да им е смешно... но там ще стане рай.

Я кажи сега защо така смятяш ? И недей да дразниш хората в БГ с големи заплати че тука положението отива на зле ...

180cm 88kg now   RRD X-Fire V3 122 + NP RS/RACING EVO IV 8.6
Abit
Буревестник

тук-там

« Отговор #25 -: 20.10.2010 22:29 »

Я кажи сега защо така смятяш ? И недей да дразниш хората в БГ с големи заплати че тука положението отива на зле ...

Малко е относително голяма и малка заплата! В нашата България дори и министъра взима "мизерна" заплата, ако се изчислява по европейския стандарт.

Та да се върна на 12 часовия работен ден.... Някой да познава или да е чувал за човек, който... няма да казвам 6 дена, 5 дена в седмицата работи по 12 часа на ден, и тези всичките часове са законни?
Защото законно, не могат да се работят 250 часа на месец!
stefanvo
Вятърничав
Публикации: 230

« Отговор #26 -: 20.10.2010 23:05 »

прав си че малки и големи заплати е относително нещо особено за министрите.те такива комисионни лапат , че мизерните им заплати  са им нещо като дневните дажби за закуска.понеже прават закони ,с които после прават кинти.та аз си мисля че евроминистрите могат само да завиждат на нашите :D
и сега ги оплюваме ама само ако можехме да сме на тяхно място сигурно щяхме да мислим като тях Twisted Evil
аа PLUH67 нещата не отиват на зле ами на добре  Smile))))))много мога да ти говоря за позитивното мислене ама не ми е работа.ЗНАЙ , ЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ !
ай че не остана 5-6 месеца и новия сезон почва Yeee :Sunny:
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #27 -: 21.10.2010 03:19 »

Abit,приятелю,няма как един Завод да стане рай.Пък бил той и най-големият Завод на света!!!

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
dangelo
Гост
« Отговор #28 -: 21.10.2010 11:57 »

Относно работните часове, извън контекста "по-малко работа за да има време за сърф" имам един приятел, който учеше финанси в УСА-то и тъй като е доста добър в тая област професора му в университета го взе да работи в неговата фирма. Та той ми разправял че този професор си работил по 12 часа на ден, което за там си е ок, но и събота и неделя.
Той му се чудил на акъла защо работи толкова много при положение че предвид характера на работата му сигурно има понатрупани няколко милиончета. И той му отговорил, че просто го кефи и се чувства добре като работи.
Каква ще му е мотивацията на този професор да работи толкова при положение, че няма нужда да работи въобще?
Та си мисля, че ако работата ти те кефи не е проблем да си поработваш повечко.
Vasil
Полъх
*
Публикации: 40

« Отговор #29 -: 21.10.2010 13:18 »

Така е всеки си има свои цели и мотивации за работа, както и избор дали да го прави или не  - едни кариера, други вътрешно удовлетворение  и удоволствие  , трети -  за да можеш да се преживява.
За съжаление третото е доста често срещано при нас, както и работа по 12ч всеки ден  и то не защото ти доставя удоволствие, а защото е такава практиката в дадената фирма .

Страници: « 1 2 3 4 »   Най-горе
Печат
Отиди в: