22.11.2024 12:04
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: select s10 vs s11  (Прочетена 1392 пъти)
Bul-131
Вятърничав
Публикации: 231

« -: 06.07.2011 18:02 »

много ме мъчи писането ,защото клавиатурата ми е френска и са разменени буквите и затова не пиша много в форумите . тествах двете финки на селект и определено с10 е финката за мен просто е по-бърза от с11 изчетох много  сравнения в френските форуми за тях и наистина са верни но не мога да разбера защо тогава правят с11 ако с10  е по добрата ами сигорно за по мощни карачи . ами тогава си вземете с10 ами с 2 см по дълга  :D  после карах и соника 101 с 7,0 ево2  с с10-37 см и страшно ми хареса не ми канти дската не правя спин аут колкото и да натискам и най най-важното е че задния крак не се опъва нито пък предния да излиза а бяха успоредни и конфорта беше този който търсех така че бих посъветвал някой да си вземе с10 . Селект са най-достъпните ни финки на пазара и не са скъпи.
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: