22.11.2024 00:37
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на уиндсърф и уинг оборудване на фирмите: LoftSails, Exocet, F2 Windsurfing, Lorch, GUL, Ascan, Unifiber, Zeeko, HB, Reptile, MFC, Goya и Quatro. Продуктите може да видите в нашият Online магазин.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1 2 »   Най-долу
Печат
Автор Тема: Здравейте и от мен!  (Прочетена 13140 пъти)
vlad
Духовит
**
Публикации: 194

« -: 11.05.2005 10:00 »

И аз се включвам в отбора :D
Съни, като имам предвид упорството ти при усвояване на сърфа, този сайт го чака блестящо бъдеще!!! Желая успех, който между другото вече се усеща.
Хубаво е да споделиш емоциите си със сродни души hip
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #1 -: 11.05.2005 10:12 »

Добре дошъл vlad :D
Много ти благодаря за страхотните думи!
Адски ще се радвам, ако това стане място, където можем да споделяме всичко, защото само ние сърфистите знаем за какво става дума. "Обикновените хора" изобщо нямат и идея и затова е добре да си имаме местенце, където всеки може да се похвали, да пита, да разкаже, да обмени опит, да се оплаче..или просто да се посмеем и разведрим от ежедневието Wink Този форум го правим всички ние и колкото повече хора пишат - толкова по-интересно и полезно ще бъде. Аз доколкото мога от магазина го разпространявам, защото има много хора, които скоро са започнали и тук могат да намерят освен полезна информациа, също и приятели. А за нас сърфистите знаете колко е важно да се познаваме, да сме сплотени и задружни. Надявам се това да е мятото, където ще влизате с удоволствие и ще споделяте :D

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
vlad
Духовит
**

« Отговор #2 -: 11.05.2005 11:25 »

Съни, като стана дума за сплотеността на сърфистите искам да споделя невероятното усещане за съпричастност, на което се радвах през празниците. Една твърде нелепа случка стана показателна за това и държа да я споделя.

Бяхме на острова и деня преди да заминем чантата с паспортите, всички документи и пари просто пропадна в дън земя. Няколко пъти преравяхме багажа, но, уви - безуспешно. На следващата сутрин обаче, покрай нашите приятели и всички, с които бяхме отседнали в къмпинга и буквално се познавахме от 3-4 дни, и по един или друг начин, бяха разбрали за случилото се, отделиха от своите пари, за да можем да посрещнем евентуалните разходи по уреждане на подробностите с паспортите и документите на колата. С част от тези хора преди това дори бяхме в някакви безспимслени битови конфликти, но това не им попречи, за да откликнат на нуждата ни. Усещането е НЕВЕРОЯТНО!!! :D  :D  :D

За щастие обаче, за пореден път се убеждавам, че за приятното прекарване на острова е резултат и от поведението на преобладаващото местно население. След като бяхме преровили 3-4 пъти основно колата и целия багаж, два пъти бяхме проверили местата, на които сме спирали, включително и околностите, да не би да е подхвърлена чантата, оказа се, че е останала в ресторанта. Дадоха ни я непокътната. Не само, че вътре бяха всички документи и разни банкови карти, но и всички пари. Дори отказаха да вземат наградата, която бяхме си определили за този, който ни върне документите. Не мога да се сдържа и ще споделя и името на този ресторант, който, както се оказа, е доста посещаван от българите на острова. Това беше Taylan.

Така че, наистина прекрасно е, че се занимаваме със спорт, който по такъв невероятен начин ни сближава. Хубавото е, че и все още има места, където може да се практикува - хем вятър, хем няма kalabalik Wink

Опасявам се обаче, че този рай няма да продължи много дълго. Вече яко се строи и на Aydincik Very sad
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #3 -: 13.05.2005 21:29 »

Цитат на: "vlad"
Съни, като стана дума за сплотеността на сърфистите искам да споделя невероятното усещане за съпричастност, на което се радвах през празниците. Една твърде нелепа случка стана показателна за това и държа да я споделя.

Бяхме на острова и деня преди да заминем чантата с паспортите, всички документи и пари просто пропадна в дън земя. Няколко пъти преравяхме багажа, но, уви - безуспешно. На следващата сутрин обаче, покрай нашите приятели и всички, с които бяхме отседнали в къмпинга и буквално се познавахме от 3-4 дни, и по един или друг начин, бяха разбрали за случилото се, отделиха от своите пари, за да можем да посрещнем евентуалните разходи по уреждане на подробностите с паспортите и документите на колата. С част от тези хора преди това дори бяхме в някакви безспимслени битови конфликти, но това не им попречи, за да откликнат на нуждата ни. Усещането е НЕВЕРОЯТНО!!! :D  :D  :D

За щастие обаче, за пореден път се убеждавам, че за приятното прекарване на острова е резултат и от поведението на преобладаващото местно население. След като бяхме преровили 3-4 пъти основно колата и целия багаж, два пъти бяхме проверили местата, на които сме спирали, включително и околностите, да не би да е подхвърлена чантата, оказа се, че е останала в ресторанта. Дадоха ни я непокътната. Не само, че вътре бяха всички документи и разни банкови карти, но и всички пари. Дори отказаха да вземат наградата, която бяхме си определили за този, който ни върне документите. Не мога да се сдържа и ще споделя и името на този ресторант, който, както се оказа, е доста посещаван от българите на острова. Това беше Taylan.

Така че, наистина прекрасно е, че се занимаваме със спорт, който по такъв невероятен начин ни сближава. Хубавото е, че и все още има места, където може да се практикува - хем вятър, хем няма kalabalik Wink

Опасявам се обаче, че този рай няма да продължи много дълго. Вече яко се строи и на Aydincik Very sad

Ето го и него!!!!!!!! Привет Влади много се радвам, че и ти тук... Още само месец и ще се видим за което нямам търпение... Голямо приключение сте имали на острова разбирам, всичко е добре когато свършва добре  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:
Какви ги мислите за лятото или то е ясно и да се пита е излишно  :D  :D  :D  :D

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Woody
Полъх
*
Публикации: 80

« Отговор #4 -: 14.05.2005 08:33 »

Vlad, добре дошъл :D
Радваме се, че човек като теб е с нас. Много ти благодаря за помощта и за съветите! Не се съмнявам, че са ти помогнали на острова:
1. Сърфистите са наистина много задружни
2. Все пак сме българи на това чуждоземно островче
3. Заслужаваш го и хората го знаят
Дано острова остане за по-дълго непроменен!

The ultimate ride
lukcheto
Off Line

« Отговор #5 -: 16.05.2005 23:10 »

И аз се включвам в отбора :D
Съни, като имам предвид упорството ти при усвояване на сърфа, този сайт го чака блестящо бъдеще!!! Желая успех, който между другото вече се усеща.
Хубаво е да споделиш емоциите си със сродни души hip

Владии, мерси за бележката, ами ПЛАНОВЕТЕ ти са чудесни и да ти кажа за моите значи....АМИ И ТЕ СА СЪЩИТЕ!!!! :D  :D  :D  :D
Тази година сме с чуден апарат, ще станат снимки само да духаааааа....

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
vlad
Духовит
**

« Отговор #6 -: 17.05.2005 06:11 »

И Галя се гласи за нов фотоапарат, та и за нас има перспектива - да му мисли Съни, че ще я зарием от снимки :D  Wink  Rolling Eyes
lukcheto
Off Line

« Отговор #7 -: 17.05.2005 20:08 »

И Галя се гласи за нов фотоапарат, та и за нас има перспектива - да му мисли Съни, че ще я зарием от снимки :D  Wink  Rolling Eyes

А, да знам аз, тя ме пита за съвет, какъв да избере, но последно не знам на какво се е спряла  :D Ама така е супер, ще има кой да ни документира, то и Юли-младши ще идва,вече ме пита какви са плановете за лятото, ама сякаш се е нахъсал да продължава да се учи (как го заразихме не е истина хеххехе) та снимки и от него ще чакаме :D
Айде, вече да идва момента дето на телефоните жиците прегарят от уговорки по организационни въпроси и срещи...и да се карааааа...

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #8 -: 17.05.2005 20:24 »

Аз отсега ше говоря с хората, които ми хостват страницата, за да отпуснат още място. Вие само снимайте и оставете на мен останалото :D

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #9 -: 18.05.2005 12:56 »

Цитат на: lukcheto
... то и Юли-младши ще идва,вече ме пита какви са плановете за лятото, ама сякаш се е нахъсал да продължава да се учи (как го заразихме не е истина хеххехе) та снимки и от него ще чакаме :D

Че той вече има качена снимка (на wave spot-а) в галерията!  Shocked  hip
http://www.windsurf.bg/forum/index.php?topic=28&start=4
vlad
Духовит
**

« Отговор #10 -: 18.05.2005 19:15 »

Ифчо, това ти ли си уа Confused
Чета аз разни изказвания, сочат на добро познание на такива конфиденциални теми като "мечките" и разни други работи и мисля си, ама нейсе. Май ме обърка с някакъв непознат за мен интерес  Confused
Ако си ти, веднага се обозначи :!:  :x
lukcheto
Off Line

« Отговор #11 -: 19.05.2005 01:48 »

Чета аз разни изказвания, сочат на добро познание на такива конфиденциални теми като "мечките" и разни други работи и мисля си, ама нейсе. Май ме обърка с някакъв непознат за мен интерес  Confused

Хахаххаааа, да има изтичане на конфиденциална информация- "мечки" файлс...
Добре, че го няма тук още Здравеца да издаде какви "долни" страсти се вихрят докато се реже ДИНЯ...хаххахахааа... Сигурна съм, че ще има да се червим...абе той и Юли е бил свидетел, ама добре, че си мълчи...иначе сме загинали...хаххахаххаха... Ох, ще умра от смях...това е чудесен спомен...

~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
Ivo
Вятърничав
Публикации: 296

« Отговор #12 -: 19.05.2005 08:48 »

Че аз не го крия бе Влади  Cool  - то си пише Ivo.  hip  Агент правокатор а?!  Twisted Evil  Wink

Цитат на: "lukcheto"

Хахаххаааа, да има изтичане на конфиденциална информация- "мечки" файлс...
Добре, че го няма тук още Здравеца да издаде какви "долни" страсти се вихрят докато се реже ДИНЯ...хаххахахааа... Сигурна съм, че ще има да се червим...абе той и Юли е бил свидетел, ама добре, че си мълчи...иначе сме загинали...хаххахаххаха... Ох, ще умра от смях...това е чудесен спомен...

А, рязането на диня си е направо свещен ритуал! А като гледам има и други подобни: крем-карамел, мечки, агнета... Направо заприличахме на кулинарен форум! Егати "сюрф"-истите сме!  Mr. Green
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #13 -: 19.05.2005 11:56 »

Ха-ха-ха... айде да не си отварям и аз устата... Twisted Evil За цялата ви група имам компромати... садисти такива hip

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
vlad
Духовит
**

« Отговор #14 -: 19.05.2005 17:41 »

Опааа, Юли, абе за тебе вятър няма ли Confused:  Confused:  
Компромати ще вадиш, а Confused