Тея дето са взели Лалето ,сега притежават цялата витоша без Заека и Кабинката!
А вмеждупрочем тази година едва ли ще има заек, Щото някой без да "иска" е бутнал един
от стълбовете и си остава само австриецас 30 лв карта. А на Боро тая пътека ще ни излезне на всички
през носовете, таман се зарадва човек и нъцки. От тази година поне по цен, листа и по думи
на касиерките намаление ще има само за деца под 12 години.
Ценатаза малчуганите май е 22 лв дневна карта
възрастните ще се сбогуват със закуските на децата си заради 50-те лв които изискват Попангелов
и компания. 25 лв ще е полудневната карта започваща от 12:01 но не по-рано.
За нощно каране хората също трябва да платят 25лв. Намаления като миналата година,
за редовни клиенти демек Българите !НЯМА ДА ИМА! ще си плащаме 50 лв всеки ден.
Аз просто съм изумен от човешката простотия. Таман всички софянци се изнесоха за Боро а те та ги прокудиха
със глупоста си
. е поне чая ми излезе по-евтин от Немците 7 човека по 1 чай 3.50 значи по 50 стинки
чая, а 4 немци за по един чай платиха 12 лв
е и безплатен паркинг намазах ама повече не.
Откриването ще бъде "грандиозно" Не работи нищо освен М1 кабинка и паничката на платото, сняг им а до междинна,
ама и камани си има до междинна. Да неговорим че долната станция на кабинката е в ремонт, всичко е разбито .
Просто българите сме глупави чеда явно. А да ще има намаление утре! 30 за всички линии, демек за две пистички (1 писта
с приличен наклон и една писта с никакъв наклон или с така наречения "чудещ " се наклон!)
Аз се предавам , логиката на Българските курорти е много неразбираема за мен. Поне банско неизневериха на "редовните
клиенти и студентите, само че ми е малко далеч да ходя за един ден до там и обратно
!
Поздрави