Дааа, някой каза, че в края на деня е бил приятно изморен...
А аз бях тотално раздробен
! Направо не ми се събираше нищо и един час само седях, похапвах, и попийвах... Към 11ч влязох с 6.2, но след около час ми се стори слабо за него (прави ми впечатление, че ако не ми е overpower, все имам чувството че изпускам вятъра, т.е. не се засилвам достатъчно, и тичам за по-голямо платно), та сложих 7.5 и се понесох, само че на поривите така се гърчех, че едвам го удържах, все пак не успях да надупча нито платното, нито дъската
. Даже от едно-две карания насам, взех да опитвам да правя джайб някакъв, и понякога става успешно, макар и да спирам до 0 км/ч след обръщането. Вечерта се оказа, че при едно нелепо падане и подпиране през деня, някакси съм си травмирал ставата на малкия пръст на лявата ръка и се поду малко, та още съм така. Не ми се мислеше въобще за каране в неделя, бях разкапан и доволен, изцеден... И така... до сутринта. Като се понаспах, към 11ч вече с друг акъл, си мислех за Врачанския язовир, като гледах тополите как се вият на поривите. С пръст, без пръст, не бях разтоварвал, и хоп - направо там със 7.5. И както обикновено става, влизам, правя 2-3 тегела и вятъра вика "чао". Е, останах още 3-4 часа, ама си беше мъка, въпреки че покарах. Возиш се 5-10 мин, и от нищото като дойде някой порив и изглисираш приятно до другия край, и после пак така. А то като няма постоянен вятър, си става "паркет" почти, и като хванеш попътния
... Накрая ми писна да чакам и излязох, и добре че направих така, щото към 16-17ч вече ги нямаше и поривите, а само си подухваше...
Сега в сряда май ще съм пак тук от 15:10ч натам скачам на дъската, дано има вятър. За Дъбник няма да имам възможност