22.11.2024 00:01
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: 1   Най-долу
Печат
Автор Тема: Ремонт на дъски  (Прочетена 7855 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« -: 30.03.2009 10:30 »

Можете да оставяте дъски за ремонт в магазина. Сега Юли е БАШ-майстора Smile, Марино мисля, че вече не прави дъски, но все пак нека той си напише, да не би да бъркам нещо.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
marino
Буревестник
Публикации: 805

« Отговор #1 -: 31.03.2009 12:16 »

Да наистина.За дъските вече не ми остава време. :-O-:

РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #2 -: 01.04.2009 22:45 »

Моля ти се,поне едничка още - знаеш коя  :(((

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #3 -: 02.04.2009 20:52 »

И тази на брат ми.  115литровия  рокет дето зимува в гаража ти.
М-у другото, онзи да кърв 85 , дето беше сцепен по средата мина жестоки тестове в Южна Африка и няма никакви поражения Drinks

Vancho laifa
Отнесен от вихъра
Публикации: 439

« Отговор #4 -: 02.04.2009 21:14 »

Сакън Марино недей  \0// \0// \0// Ние сме едно голямо нищо без човек като тебе, Мишо, Пафката и дай боже Юли  ty ty ty

إيفان الحياة
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #5 -: 08.06.2009 15:11 »

От днес вече разполагам и със супер пистолет за боядисване, което напълно затваря кръга на услугата :D

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Barborko
Вятърничав
Публикации: 204

« Отговор #6 -: 08.06.2009 18:17 »

oops вече съм спокоен и ще си правя човки на воля.
Юли, ако счупя някоя дъска ще можеш ли да докараш цвят МЕТАЛИЗЕ  :D  :D  :D
Venelin
Pro :)
Публикации: 1097

« Отговор #7 -: 08.06.2009 18:37 »

В тази прекрасна тема искам да споделя, че онова, от което винаги най-много съм се притеснявал, се случи: oops

Преди десетина дни дъската ми хвръкна от покрива при скорост на движение около 80 км/ч. За щастие хвръкна само предницата и при набиване на спирачки отново се върна отгоре върху гредата. Туп! Shocked

Усещането изведнъж да ти изчезне носа пред очите е неописуемо. Не получих инфаркт единствено защото не видях цялата дъска да лети в огледалото.

Причината: зъбчетата на предния колан бяха изпуснали. Не защото коланът е скапан или евтинджос, а защото очевидно механизъмчето на закопчалката също си има живот. Беше се счупило. Явно и тези механизъмчета трябва да се проверяват редовно.

Съни, Юли, въпросните колани не са от вашите. Но сега вече ще слагам вашите на дъската, с които връзвах калъфа с платната. Другите - ще ги слагам на калъфа, но вече ще ги връзвам на възел... на възли. :D

"Do or do not. There is no try."

Board: Fanatic Shark 145 l.
Sails:   8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free
Skills:  Freeride
Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
lukcheto
Off Line
Публикации: 2340

« Отговор #8 -: 08.06.2009 19:35 »

Shocked Усещането изведнъж да ти изчезне носа пред очите е неописуемо. Не получих инфаркт единствено защото не видях цялата дъска да лети в огледалото.

Ей, Вен ама какви ги говориш брей... само като те слуша човек то си е за прединфарктно състояние Brrrr
Важното е, че возилото е здраво въпреки приключението! Yeee

"Stop chasing shadows, just enjoy the ride" bravoo
~ фaNatic SkaTe/85l~the RoCk~
~Jo Jo is back home/67l~
~Гaa mАНiК/3.3m2~nuHko~
~Ka.KiLLeR/3.7m2~WaVe ASSassIN~
~Vandal Enemy/4.5m2~WANTeд.No.2~
~Idol/4.0m2~TheFlY~
~Idol/4.8m2~BillY~
polkovnika
Вятърничав
Публикации: 233

we will never walk alone

« Отговор #9 -: 08.06.2009 20:05 »

Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck Good Luck

АЗ ВЕДНАЖ ОТЛЕТЯХ С ДВЕ ДЪСКИ ПРИ 110 КМ.ОТНЕСОХА СЕ НА 20 МЕТРА В ПРОТИВОПОЛОЖНОТО ПЛАТНО.СЛАВА БОГУ БЯХ НА ПОДБАЛКАНСКАТА И НЯМАШЕ НИКОЙ ЗАД МЕН И СРЕЩУ МЕН. БЕ ИЗПУСНАЛА ПРЕДНАТА ЛАПА НА БАГАЖНИКА.ТъЙ, ЧЕ ПРОВЕРЯВАЙТЕ И ДВЕТЕ  възможности- НЯМА ВЕЧНИ НЕЩА!!

clover clover clover clover clover clover

Now Kite -  NORTH Evo -12, NORTH Evo 9, LIQUID FORCE Wow 7, Wow 5,  2side board -Undergraund, Directional board RRD COTAN 5.6,
Юли
Администратор
Публикации: 5493

The idea is to die young as late as possible

« Отговор #10 -: 08.06.2009 20:23 »

Няма проблем с металика, проблема е, че след метализирането дъската може да ръждяса (:-pp)

Аз съм легенда :D

Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3
Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96
Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0
Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #11 -: 08.06.2009 20:43 »

Лелееееееее голяма гадост, ама добре, че е всичко е наред OK Ние да ти кажа внимателно изпиваме (опс аз пък (:-pp) изпиТваме) всички неща които продaваме в магазина, точно за да няма заради някоя чат като база примерно или колани да стане така, че нещо по-голямо да даде фира hmmmm Връзвай смело с нашите, няма проблеми, нали знаеш ние с какъв товар ги изпитваме вече няколко години (:-pp) (:-pp) (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
SHMIT
Буревестник
Публикации: 852

« Отговор #12 -: 08.06.2009 22:04 »

АЗ връзвам и трето контролно въженце за в такива случаи. Дори и едно да откачи остават още 2 и няма проблем

Vancho laifa
Отнесен от вихъра
Публикации: 439

« Отговор #13 -: 08.06.2009 22:26 »

В тази прекрасна тема искам да споделя, че онова, от което винаги най-много съм се притеснявал, се случи: oops

Преди десетина дни дъската ми хвръкна от покрива при скорост на движение около 80 км/ч. За щастие хвръкна само предницата и при набиване на спирачки отново се върна отгоре върху гредата. Туп! Shocked

Усещането изведнъж да ти изчезне носа пред очите е неописуемо. Не получих инфаркт единствено защото не видях цялата дъска да лети в огледалото.

Причината: зъбчетата на предния колан бяха изпуснали. Не защото коланът е скапан или евтинджос, а защото очевидно механизъмчето на закопчалката също си има живот. Беше се счупило. Явно и тези механизъмчета трябва да се проверяват редовно.

Съни, Юли, въпросните колани не са от вашите. Но сега вече ще слагам вашите на дъската, с които връзвах калъфа с платната. Другите - ще ги слагам на калъфа, но вече ще ги връзвам на възел... на възли. :D

Предполагам че не е първият или последен подобен случай затова си позволявам да дам няколко съвета относно подобни инциденти (не питай старило а питай патило : oops )
1. Бих посаветвал всички возещи дъската/дъските си на покрива на автомобила да я слагат максимално на зад към багажника, така че носът й (гледащ напред и надолу към предният капак)  да не излиза въобще от мислената линия на продължението на ъгъла на предното стъкло спрямо тавана на колата. Така въздушната струя няма да има толкова голяма сила за да повдигне носа на дъската. Неудобното в този случай че ако сте с комби трудно можете да си отворите задният капак без да се наложи да отвържете дъската.
2. Слагайте винаги дъската с носът напред и извит надолу към колата за да намалите челното съпротивление.
3. Освен връзването с колани (визирам всички видове с всякакви катарами, заключващи с-ми, включително и вързването на възел) никак няма да ви затрудни слагането на два ластика - единият в най-предната част на багажника, вторият в задната част. (мен лично ластиците са ме спасявали многократно) Ластика освен обезопасяваща функция играе и ролята на амортесьор върху багажника ви.
4. При транспортирането на повече от една дъска, две дъски, дъска с мачта, дъска с платно, дъска с гик и т.н. ластика на носът на дъската обхващащ и другите атрибути върху багажника си е задължителен. На мен ми се е случвало на излизане на път където може да се движа с по голяма скорост от 80 км/ч. да започва багажа върху колата да шава, шуми, бумти и подскача и с един ластик връзвайки носа на дъската всички шумове и брумове да изчезват.
5. Не и последно  Wink Проверявайте винаги преди всяко товарене някой дали не се е опитвал да "приватизира" багажника ви и той да се крепи на половин оборот на предният ляв винт  :D

إيفان الحياة
The Bear
Отнесен от вихъра
Публикации: 432

Цецо от Враца

« Отговор #14 -: 08.06.2009 22:41 »

и той да се крепи на половин оборот на предният ляв винт  :D

...си, за това не бях се сещал...

92кг, 186см, Global Wave 98l _ Icon 145l _ Combat 4.2 _ Lip Wave 5.2 _ Pilot 6.0 _ Glide 7.5 _ GTX 9.0 (доволно изпробвано)
Страници: 1   Най-горе
Печат
Отиди в: