dany.killmister
Духовит
Публикации: 113
|
|
« Отговор #90 -: 04.07.2013 11:52 » |
|
Какви са таксите по магистралата до Лефкада?
|
|
|
|
Boards: Starboard futura 131 Sails; Severne convert 7.5 Aerotech glide 6.5
|
|
|
windprayer
Вятърничав
Публикации: 271
www.vpsnowboards.com
|
|
« Отговор #91 -: 04.07.2013 11:59 » |
|
Точно 10 евро в посока - тук се включва и тунела преди острова
|
|
|
|
|
|
|
Vladzen
Полъх
Публикации: 5
|
|
« Отговор #92 -: 04.07.2013 12:36 » |
|
Здравейте, да попитам две неща, някои знае ли как е средата на юли, вятър? и препълнено ли е с туристи? Благодарим предварително
|
|
|
|
Boards: Naish Grand Prix 135, Starboard Futura 111 Sails: Gaastra Pilot 4.5, Gaastra IQ 4.5, Gaastra Poison 5.4, Gaastra Cross 6.4, Challenger Sails Gun 7.5
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #93 -: 04.07.2013 19:48 » |
|
Чак препълнено не е, има свободни места в хотелите. Термиката работи от началото на април до края на септември. Колко точно, защо духа, защо не духа.... божа работа
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #94 -: 05.07.2013 12:32 » |
|
Здравейте, да попитам две неща, някои знае ли как е средата на юли, вятър? и препълнено ли е с туристи? Благодарим предварително Миналата седмица направих резервации за първите дни на август. Всичко на първа линия е безнадеждно заето. Вероятно положението за последните дни на юли е сходно. Ако нямате резервации, препоръчвам да проучиш въпроса веднага. Преди две години пак ходихме в пика на сезона. Имаше доста хора, но беше хубаво. Когато раздуха следобед, заливът се изпълва с ветрила - уиндсърфове и катамарани. Изглежда стряскащо, но щом влезеш да караш, няма проблем. Виж, ако планирте да ходите по "девствените" плажове от картичките Агиофили и Порто Кацики, към обяд става жестока гмеж и е гадно.
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
Vladzen
Полъх
Публикации: 5
|
|
« Отговор #95 -: 09.07.2013 21:45 » |
|
Благодаря на Юли и Венелин за препоръките , все пак по скоро ще го оставим трипа за есента, ще гледаме прогнози и се надяваме и тогава да раздухва
|
|
|
|
Boards: Naish Grand Prix 135, Starboard Futura 111 Sails: Gaastra Pilot 4.5, Gaastra IQ 4.5, Gaastra Poison 5.4, Gaastra Cross 6.4, Challenger Sails Gun 7.5
|
|
|
vmrivanov
Вятърничав
Публикации: 260
|
|
« Отговор #96 -: 19.07.2013 21:49 » |
|
Абе някой да е там случайно и по специално да е близко до къмпинга.Опитвам се да се свържа,ни на имейл,ни факс, а телефоните постоянно заети.Искам да видя дали имат места за от 29 юли до 2 август,ако имат да направя резервация.Ако някой е там може ли да се отбие да ги пита моля
|
|
|
|
Windsurf gear: Fanatic Falcon 111l ,Fanatic Newwave 74l Simmer style icon 4.7, Gaastra Remedy 6.0 Kitesurf gear: RRD Religion 7, RRD Religion 9, RRD Vision 12
|
|
|
natchobg
Полъх
Публикации: 8
|
|
« Отговор #97 -: 21.07.2013 21:43 » |
|
Здравейте,
Планирам двуседмична почивка на Василики - целта е първи стъпки в сърфа. Досега кракът ми не е стъпвал на острова и нямам представа как стои въпроса със сърф училищата. Интернет не ми помага особенно - при търсене в мрежата изскачат Club Vass, Ocean Elements и почти нищо друго. Доколкото разбирам, въпросните клубове се занимават предимно с ол инклузив англичани, съответно и цените са обезкуражаващи...Та имам няколко въпроса към запознатите с Василики:
1. Дали на место ще мога да намеря читаво сърф училище 2. Препоръки, телефони... 3. Цени ориентировъчни 4. Някакви англо или немско / руско езични форуми с информация относно Василики, фокус на сърф училищата (освен boards.mpora.com) 5. За началото на септември какъв неопрен? 3/4 или цял?
Предварително благодаря, Начо
Благодаря за отзивите
|
|
|
|
|
|
|
Юли
|
|
« Отговор #98 -: 22.07.2013 01:15 » |
|
Добре дошъл във форума natchobg Цените на час са около 40е в зависимост от кое училище и дали е само оборудване или и учител, стига до 65е/ч. За две има сериозна отстъпка, но въпреки това сумата е близка до това да си купиш твое. Club Vass и Ocean Elements са основните там, има още три, но цените им са сходни. Не е важно училището, а на кой ще попаднеш. Читав или не, от него зависи колко ще напреднеш. Неопрен едва ли ще ти трябва, но понякога има силни течения и водата става студена за няколко дни. Къс неопрен в краен случай ще ти свърши работа. В магазина също даваме оборудване под наем, цени и условия можеш да видиш тук: http://sunnyx3m.com/eshop/content/7-windsurf-rentУспех!
|
|
|
|
Аз съм легенда Sails: LoftSails PureLip 4.2, 4.5, Oxygen 6.3 Boards: Exocet U-Surf 76, Goya Proton 96 Kites: DaSilva Vibe 3.0, HB Legion 5.0, 6.0, 7.0, 9.0 Wing: KT 105L, KT 3.0, 4.0, 5.0, LoftSails 6.0
|
|
|
natchobg
Полъх
Публикации: 8
|
|
« Отговор #99 -: 22.07.2013 10:52 » |
|
Юли,
Благодаря за отговора. И моето инфо е за подобни цени на уроци и ренталско оборудване. Неприятно, но факт - Лефкада изглежда не е от ефтините дестинации за сърф обучение. Аз все пак ще изпратя запитване за цени на курсовете там - като получа офертите, ще ги споделя тук във форума, може да има и други, на които ще е полезно.
Предложението ти за оборудване под наем е чудесна идея - тъкмо ще имам повече стимул да съм максимално на вода. Освен това виждам, че на доста места се предлага съхранение на оборудването на самия спот. Остава и да видя как ще наместя 2 колела и сърф комплект на покрива на колата. При всички положения ще се отбия тези дни през магазина.
Поздрави, Начо
|
|
|
|
|
|
|
gioco
Полъх
Публикации: 41
|
|
« Отговор #100 -: 16.08.2013 00:22 » |
|
Някой може ли да ми даде информация за цените за наем на оборудване (без уроците, само материала)? В интернет не намерих инфо а и от темата по-горе не ми стана съвсем ясно каква е цената. Ще бъда там за седмица и се колебая дали да си разнасям моето от германия през бг до лефкада и после наобратно през италия до германия, или просто да рентна там. Прагът ми е горе долу 300 евро, за да не мъкна моето. Благодаря предварително.
|
|
|
|
Tabou Speedster 108l F2 XTC 91l Simmer Vision 4.5 NS Natural 5.0 Simmer Crossover 5.7 Severne NCX 7.5
|
|
|
dany.killmister
Духовит
Публикации: 113
|
|
« Отговор #101 -: 16.08.2013 09:51 » |
|
30 евро на час.
|
|
|
|
Boards: Starboard futura 131 Sails; Severne convert 7.5 Aerotech glide 6.5
|
|
|
vmrivanov
Вятърничав
Публикации: 260
|
|
« Отговор #102 -: 17.08.2013 08:44 » |
|
Направих си резервация на къмпинга на Василики,което беше най-трудната реезервация в живота ми .Още преди месец се опитах да се свържа с тях чрез телефоните дето са на предишната страница,но и двата даваха заето, или че няма такъв телефон.Пратих имейл , факс...нищо, после почнаха да дават свободно,ноникой не вдигаше.После ми казаха да се обадя седмица преварително,защото незнаели какви места ще има свободни ? ? ,обадих се пак много трудно седмица предварително,казаха ми че три дена предварително.Обадих се три дена предварително,казаха ми да се обадя в четири.Обадих се в четири,никой не вдигна до шест.В шест ми казаха да се обадя на другия ден.На другия ден ми казаха пак да се обадя в четири.Обадих се в четири и най-накрая ми направиха резервация....да умреш от смях )))
|
|
|
|
Windsurf gear: Fanatic Falcon 111l ,Fanatic Newwave 74l Simmer style icon 4.7, Gaastra Remedy 6.0 Kitesurf gear: RRD Religion 7, RRD Religion 9, RRD Vision 12
|
|
|
delnegro
Полъх
Публикации: 24
|
|
« Отговор #103 -: 17.08.2013 11:02 » |
|
хаха,колега аз в последният момент се отказах да ходя на къмпинга с караваната...дано да е било за добро.Мисля на място да търся нещо по хотелите...дано и за това да не ударя на камък!
|
|
|
|
|
|
|
Sunny
|
|
« Отговор #104 -: 19.08.2013 12:21 » |
|
Еееееегати резервацията хахаха, как си имал нерви не знам
|
|
|
|
Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
|
|
|
|