Koljo
Полъх
Публикации: 65
|
|
« Отговор #15 -: 25.01.2012 11:50 » |
|
На мен ми допадна едно изречение накрая, че "Министерство на здравеопазването носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия филм". И аз като Съни не искам да оставяме тази работа така. Сега министерството трябва да си понесе поетата отговорност...
|
|
|
|
|
|
|
Snooky
Полъх
Публикации: 88
|
|
« Отговор #16 -: 25.01.2012 12:04 » |
|
Може да организираме някаква електронна подписка срещу материала с цел да не се излъчва?
|
|
|
|
- Tabou Pocket Wave 78 - RRD Freewave 110 - Gaastra Poison 6.2, 4.2 - Gaastra Manic 5.3 - Maui sails Legend 4.7
|
|
|
marino
|
|
« Отговор #17 -: 25.01.2012 12:08 » |
|
Може да организираме някаква електронна подписка срещу материала с цел да не се излъчва? ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА
|
|
|
|
РЕМОНТ НА УИНДСЪРФ И КАЙТ ОБОРУДВАНЕ. адрес:София,Кокаляне,ул.Александър Генков №8 , тел:0888200617
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #18 -: 25.01.2012 12:19 » |
|
... И аз като Съни не искам да оставяме тази работа така. Сега министерството трябва да си понесе поетата отговорност...
Това ми беше идеята като пуснах темата Според мен трябва да се напише едно писмо (от някой който може все пак си имаме и адвокати и поети )и то да бъде пратено до министерство,някоя и друга медия,господари на ефира и т.н. И ако сега на някой язовир гневен баща-рибар,който е хванал детето си да павка,дойде и ме изкриви от бой,щото сигурно аз съм му продал тревата???Ще обясни ли тога министерството,че всяка прилика е случайна? С потрошените пари за този клип да бяха пратели няколко деца на сърф лагер,няма и да си помислят след това за дрога.
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
Odin
|
|
« Отговор #19 -: 25.01.2012 12:37 » |
|
Напълно подкрепям. Според мен освен писмо е хубаво реакцията да бъде видима, за да покажем как изглеждаме "надрусани". Венелин дали не може да помогне, ако има възможност и желание? Смятам, че е хубаво да потърсим и коментар от авторите на филма, за причината за визуализирането на този дебилен проект.
|
|
|
|
RRD Z-ride 133, GunSails Nexus 6,6 GunSails Future, 5,5 GunSails Cannonbal 7,5
|
|
|
Robby Naish
Вятърничав
Публикации: 249
|
|
« Отговор #20 -: 25.01.2012 13:27 » |
|
Трябва да бъдат съдени за клевета! Как "сърфистчетата" да не слушаме Рап?! И то точно градските на Ванко 1
|
|
|
|
The Best Of The Best
|
|
|
Мишо
Полъх
Публикации: 56
|
|
« Отговор #21 -: 25.01.2012 14:04 » |
|
Аз работя към МЗ (за което малко ме е срам вече, но това е друга тема). Става дума за крещящ непрофесионализъм, гарниран с корупционни практики по линия на усвояването на тези Европейски средства. Фирмата на ченгето Краси Гергов печели поръчката, врътва далаверата и не им пука за съдържанието на клипа. От своя страна МЗ също не се интересува от ефективността и съдържанието на посланието. Последният скандал беше с един клип за СПИН (може да го помните) на КАмен Во - отново пълен шит за 20 000 лв. Решението е протест до МЗ - Катя Ивкова (международен отдел) и МАрия Чипилева - ПР и отговорна за медийната политика. Аз ще подкрепя подобна подписка, даже и да ми коства нещо... Ебати скапаните боклуци!
|
|
|
|
JP Freestyle 107; Naish Global Wave 87; AHD F type 116 NP Combat 4.0 / Ezzy SE 4.5 / HSM SO 5.0 / NP Fusion 6.0 / NP Fusion 7.2
|
|
|
dragula
Полъх
|
|
« Отговор #22 -: 25.01.2012 14:23 » |
|
Подкрепям идеята за електронната подписка и за това сърфистката общност да изрази в медиите своето възмущение и обида от начина по който е третирана в това плоско филмче. Текстът за случайните съвпадения ще мине покрай очите на хората и ще се забрави, но щом видят сърфист ще си кажат: "Я, наркоман..."
|
|
|
|
|
|
|
ivak
Духовит
Публикации: 100
|
|
« Отговор #23 -: 25.01.2012 18:22 » |
|
След това "стойностно" видео пловдивски коли с дъски отгоре, ще бъдат на особенна почит по границите. Пък и не само пловдивските....... така че никакъв хардкор и рап вътре...... само Лепа Брена и Тони Стораро.
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #24 -: 25.01.2012 18:55 » |
|
|
|
|
|
bords:Naish 75l, RRD 85l,Lorch 105l,AHD 130l. sails: Lip Wave 4,2m2,NeilPride Alpha 4,7m2,Loft O2 5,3m2,,Loft Lip Wave 6,2m2,Loft O2 7,4m2
|
|
|
Venelin
|
|
« Отговор #25 -: 25.01.2012 19:34 » |
|
Решението е протест до МЗ - Катя Ивкова (международен отдел) и МАрия Чипилева - ПР и отговорна за медийната политика. Аз ще подкрепя подобна подписка, даже и да ми коства нещо... Ебати скапаните боклуци! А дали не е добре да направим една класическа, хартиена подписка, която да внесем във въпросното министерство И в представителството на Европейската комисия в София? Ако сте навити, мога да напиша нещо на български и на английски и да го обсъдим тук. После ще го оставим на ВИДНО място, за да се съберат имена и подписи и след седмица ще го внесем. Мисля лично да присъствам на внасянето. Ще кажа на мои колеги за т.нар. филм и за ответната реакция. Мисля, че при всички положения ще има отзвук. Вариант на подписката, разбира се, може да върви паралелно и в електронен вариант. Как ви се струва?
|
|
|
|
"Do or do not. There is no try."
Board: Fanatic Shark 145 l. Sails: 8.4 Loft O2, 6.5 BiC Cruiser, 5.2 Loft 360Free Skills: Freeride Temper: Very friendly but aggressively unpleasant when annoyed
|
|
|
ivak
Духовит
Публикации: 100
|
|
« Отговор #26 -: 25.01.2012 19:57 » |
|
А дали не е добре да направим една класическа, хартиена подписка, която да внесем във въпросното министерство И в представителството на Европейската комисия в София? Ако сте навити, мога да напиша нещо на български и на английски и да го обсъдим тук. После ще го оставим на ВИДНО място, за да се съберат имена и подписи и след седмица ще го внесем. Мисля лично да присъствам на внасянето. Ще кажа на мои колеги за т.нар. филм и за ответната реакция. Мисля, че при всички положения ще има отзвук.
Вариант на подписката, разбира се, може да върви паралелно и в електронен вариант.
Как ви се струва?
Много добро предложение !
|
|
|
|
|
|
|
vandal
|
|
« Отговор #27 -: 25.01.2012 20:10 » |
|
пловдивски гъзета, които слушат хардкор и пафкат яка тревица... евала на сценария.... ...баси простотията...отново раздлят младежите... спомням си, че някога назад във времето, ако караш скейтборд, автоматично се влизаше в графата "пуши трева" или ако имаш дълга коса....или обици...или си си забил перо в заника...или просто се отличаваш по някакъв начин.... Както изглежда някои хора не са могли да прогледнат зад стените на собствената си простотия години по-късно... ще трябва да повървим през пустинята още... Лично мое мнение е че целия филм си е подсъден...извинение за прилика с действителни лица и тинтири-минтири не ми минава, още повече когато говорим за "образователен" филм... та ако някое дете го гледа и како ще разбере - хип хоп и хардкор музиката са "зли", както и уиндсърфа.... а и в края на краищата къде ни отиде "свободата" ??? Всеки си има глава на рменете, нека сам решава дали да пуши ганджа, дали да си боде вените или не!!!
|
|
|
|
|
|
|
lubo
|
|
« Отговор #28 -: 25.01.2012 20:25 » |
|
Вен,навити сме и още как
|
|
|
|
|
|
|
Мишо
Полъх
|
|
« Отговор #29 -: 25.01.2012 20:34 » |
|
аз също съм за хартиената подписка - до министъра Константинов, копие Здравната комисия, ЕС, Ивкова, Чепилева, омбудсмана, Комисията за защита от дискримация, Мин. на спорта и тн. Трябва да опишем неправомерността на стигматизирането на група хора с еднаква характеристика - сърфисти (макар и от Пловдив Трябва да се обсъди добре, но важно е да имаме мотивация!
|
|
|
|
JP Freestyle 107; Naish Global Wave 87; AHD F type 116 NP Combat 4.0 / Ezzy SE 4.5 / HSM SO 5.0 / NP Fusion 6.0 / NP Fusion 7.2
|
|
|
|