21.11.2024 17:23
Новини: За зимата предлагаме екипировка за сноуборд и ски на фирмите: Lorch, Alpine Pro, Hannah, Relax, Bars, Regatta, Orange и F2 / Ftwo.

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2   Най-долу
Печат
Автор Тема: сърф гараж  (Прочетена 13661 пъти)
Sunny
Администратор
Публикации: 6442

« Отговор #15 -: 28.01.2007 19:40 »

Sunny, мисля че знам за какво говориш. Аз понеже имам само 1 платно за сега и понеже съм много отворена си взех направо 6-ица. suicide На острова естествено отидах с нея. Последния ден духаше силно, като на Шен имаше големи вълни, а на Wave Spot-а беше офшор. Аз влязах да карам само защото беше последен ден - иначе на офшор вече знам че не трябва - и направо се побърках от това колко ми беше трудно тръгването. То си личеше че самото каране не ми беше чак толкова зле колкото  потеглянето. И носът май постоянно се обръщаше с/у вятъра и аз само стоях на дъската и се опитвх да се завъртя на едно място. Ама това сигурно нямаше да е така ако можех да правя воден старт...и да ригвам де.
Много е важно да се научиш да ригваш. На мен веднъж ми се случи във водата да трабва да направя нещо елементарно, но понеже не можех да ригвам и не знаех точно с детайли кое как се прави, да видиш как плувах 1 час до брега с почти разригнато оборудване. Оттогава си го ригвам сама задължително и съм много по-сигурна във водата, че ако стане нещо с рига мога да оправям сама. А относно 6-цата, за мен това е безкрайно голямо платно и истинска мъка за каране. Аз също не влизам на офшор.

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #16 -: 30.01.2007 09:58 »

Много е важно да се научиш да ригваш. На мен веднъж ми се случи във водата да трабва да направя нещо елементарно, но понеже не можех да ригвам и не знаех точно с детайли кое как се прави, да видиш как плувах 1 час до брега с почти разригнато оборудване. Оттогава си го ригвам сама задължително и съм много по-сигурна във водата, че ако стане нещо с рига мога да оправям сама. А относно 6-цата, за мен това е безкрайно голямо платно и истинска мъка за каране. Аз също не влизам на офшор.
Ami smqtam sega za proletta da si vzema i edno po-malko, mislq kym 4.5 ama ne znam o6te. Ina4e 6-cata stava za slab vqtyr, a  az nali hodq da karam kogato moga, a ne kogato trqbva i vlizam dori i da nqma vqtyr. To i tova trqbva da se promeni, ama trqbva pyrvo da si go predstavq v glavata kak zastavam pred 6efa mi i mu kazvam 4e 6te propusna operativkata, za6toto ima prognoza... oops

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
Sunny
Администратор

« Отговор #17 -: 30.01.2007 22:40 »

Ami smqtam sega za proletta da si vzema i edno po-malko, mislq kym 4.5 ama ne znam o6te. Ina4e 6-cata stava za slab vqtyr, a  az nali hodq da karam kogato moga, a ne kogato trqbva i vlizam dori i da nqma vqtyr. To i tova trqbva da se promeni, ama trqbva pyrvo da si go predstavq v glavata kak zastavam pred 6efa mi i mu kazvam 4e 6te propusna operativkata, za6toto ima prognoza... oops
хахахаха, ще ги научиш шефовете, че работиш само когато не духа. хихих и шефовете ти представяш ли си как ще почнат да следят прогнози, за да разберат дали ще дойдеш на оперативка (:-pp)

Windsurf: 3.7 Loft PureLip, 4.2 Loft PureLip, 4.7 Loft 4Wave, 5.7 Loft 4Wave | Exocet Usurf 76L, Exocet Cross 94L
Kites: Liquid Force P1 4.0, WoW 5.0, 6.0, 8.0, NV 10.5, Board Liquid Force Bliss 129cm
dee
Буревестник
Публикации: 706

www.archstudioperfect.com

« Отговор #18 -: 31.01.2007 10:09 »

Yes на пролет започваме заедно със седмичния график да разпечатваме и седмичната прогноза!

RRD Freestyle Wave 90
Exocet SL 71 - 118l
Search 4,2
Force 5,3
Fusion 6,1
Ride 7
Sunny
Администратор

« Отговор #19 -: 31.01.2007 19:35 »

Yes на пролет започваме заедно със седмичния график да разпечатваме и седмичната прогноза!
знаех си аз, че ще вземеш правилното решение \0// (:-pp)

Страници: « 1 2   Най-горе
Печат
Отиди в: