01.11.2024 10:22
Новини: Sunny eXtreme е официалният вносител за България на кайт оборудване DaSilva, HB SurfKite, Peter Lynn (PLKB).

Windyweek - точни прогнози за вятъра Anemometers - Sunny eXtreme windsurf lessons

Уиндсърф, кайт, сноуборд, екстремни спортове

Страници: « 1 2 3 4   Най-долу
Печат
Автор Тема: before you start  (Прочетена 23724 пъти)
TerryBle
Вятърничав
Публикации: 206

« Отговор #45 -: 23.10.2010 16:13 »

vandal, връщаме се не на темата за жертвите в името на сърфа, а на темата какво би посъветвал хората, които сега започват.

Сърфът (поне за мен) е далеч от идеологията 'не ми пука за работа, колеги, семейство, близки и приятели', а е начин да споделим повече лично време и интересни преживявания с тях! В тази връзка - не ме интересува особено дали карам чисто нови дъска и риг - модели от тази година, защото те не са носители на споделените емоции! Eddie малко по-рано в темата спомена вечерите, разговорите и това да споделяш тръпката... това и усещането, че си постигнал нещо, а не таз годишния iSonic, са основните неща в сърфа.

Вятър работа...
Abit
Буревестник
Публикации: 855

тук-там

« Отговор #46 -: 24.10.2010 00:51 »

....

Ти си жена, на теб ти е простено .... OK

Майтап де.... да си по начешем малко пръстите :D Все пак това е главната цел на форумите  Wink

И друг път няма да ми обиждаш аватара(много си е готин дори).... Цяла тема съм праснал със собствени снимки...То уш малко снимки от Кипър,ма вече цял албум мога да спретна  от тях  :D
Eddie
Модератор
Публикации: 1102

« Отговор #47 -: 24.10.2010 03:37 »

Дамм,като ще говориме за жертви в името на сърфа,в момента цялата банда кара на Александрополис, а аз доброволно останах да бачкам,при това не за пари... suicide

Boards: Starboard Formula 159L. ; Starboard Isonic 122L. ; AHD Tracer 90L.
Sails : Gaastra Vapor2 - 10.0 ; Neil Pryde RS Racing - 9.0;Neil Pryde RS Racing - 7.8 ; Gaastra Vapor2 - 6.0 ; Gaastra Nitro3 - 4.7
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #48 -: 24.10.2010 10:06 »

vandal, връщаме се не на темата за жертвите в името на сърфа, а на темата какво би посъветвал хората, които сега започват.

Сърфът (поне за мен) е далеч от идеологията 'не ми пука за работа, колеги, семейство, близки и приятели', а е начин да споделим повече лично време и интересни преживявания с тях! В тази връзка - не ме интересува особено дали карам чисто нови дъска и риг - модели от тази година, защото те не са носители на споделените емоции! Eddie малко по-рано в темата спомена вечерите, разговорите и това да споделяш тръпката... това и усещането, че си постигнал нещо, а не таз годишния iSonic, са основните неща в сърфа.

темата не бих казал че дойде с идеята за съвет към някого - по скоро шеговито написах нещата които си помислих пред онзи магазин.... Smile

и за мен  не е от особена важност платно-дъска да са чисто нови, но докато ми е възможно се целя към сравнително ново оборудване на 2-3-4 години...повярвай ми има разлика с по-стари ригове. Това което по-нагоре написах е че искам да имам няколко дъски и платна - не за да ги дръшам в гаража и да се правя на интересен, а за да мога да карам на всяко време...

за мен спорта е от голямо значение и до голяма степен в живоат си съм се водил към уиндсърф...
и в преносен и в буквален смисъл
има определени хора които са от голямо значение за мен и ако трябва да избирам ще избера тях...не ми се е налагало и се надявам да не се налага никога...

всъщност незнам защо изобщо продължаваме да говорим за нещо за което всеки ще е прав за себе си....
всеки сам си избира какво иска да получи и какво е готов да даде...ти си избрала семейство на първо място...аз нямам семейство и не ми се налага да правя подобен избор. Опитвам да създам такова и знам че в даден момент ще ми се наложи да пропусна някоя прогноза, за да прекарам времето си с тях...и съм убеден, че няма да съжалявам.

не съм видял някой да си зареже семейство за да се отдаде изцяло на спорт/хоби, но познавам доста хора които го съчетават успешно...
и в същото време познавам такива, които нямат семейство, защото са заети със себе си и хобитата си

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
TerryBle
Вятърничав
Публикации: 206

« Отговор #49 -: 24.10.2010 21:04 »

...аз нямам семейство и не ми се налага да правя подобен избор. Опитвам да създам такова и знам че в даден момент ще ми се наложи да пропусна някоя прогноза, за да прекарам времето си с тях...и съм убеден, че няма да съжалявам.
надявам се да подредиш нещата така, че да съчетаваш двете неща! примери много - виж Съни и Юли! Smile

Вятър работа...
stefanvo
Вятърничав
Публикации: 230

« Отговор #50 -: 24.10.2010 23:36 »

вандалеее вандале аз да не те питам нещо ти да не ми отговориш нещо... трябваше да си : x : някой модератор да смени заглавието на темата и да се започват философски разсъждения за живота hmmmm
между другото да знаете че жените имат по правилна преценка за живота , ние действаме по инпулсивно wall,сигурно заради тестостерона oops
MP
Гост
« Отговор #51 -: 25.10.2010 16:55 »

Включ! в темата, която е в унисон с есента. За съжаление извода (моя) е, че нещата опират до личните/семейни финанси. Ако не зависиш основно от заплатата, не зависиш и от това дали ще ти дадат отпуск, не правиш жертви от сорта ще си карам старата кола, няма да видя замъците по Лоара и т.н., но ще карам по-често сърф. А който има деца...не е ли по-добре да учат в колеж примерно в Австрия. Абе, според мен е трудно за повечето  Yeee Ако не беше трудно, сега щяхме да си говорим на живо примерно в Мароко, следващия месец в ЮАР и ... Късмет на всички!
vandal
Windmaster
Публикации: 683

по-добре от гика, от колкото от мотика

« Отговор #52 -: 25.10.2010 19:05 »

жените имат по правилна преценка за живота , ние действаме по инпулсивно

точно преди няколко дни си мислех, че когато действам импулсивно - действам правилно.
КОгато много-много взема да ги мисля - има шанс да объркам нещо....и така става Smile

кара каквото му попадне...

https://www.geckowindsurfschool.com/
http://www.windsurfyoga.eu/
stefanvo
Вятърничав

« Отговор #53 -: 25.10.2010 23:31 »

да бе вандале и аз съм на твоето мнение ама това е нашо мислене на мъжете а дали е правилно само ние си знаем или ще разберем след време.според мен каквото и да прави човек,запази ли достойнството си през живота значи е живял ценностно,и няма като остарее в последния си час да дава всичко на света да се върне в някакъв си момент да  променя нещото за което съжалява. обикновенно хората ,които се занимаваме с някакъв спорт не съжаляваме за нищо може би защото сме понасяли и загуби и победи.важното е да гледаме на живота с оптимизъм и по- Yes :Sunny: Yeee
донт лай
Полъх
*
Публикации: 34

« Отговор #54 -: 26.10.2010 00:25 »

И понеже прогнозата свърши-включ и аз.Няма начин да действаш правилно,ако действаш импулсивно.Импулсивно значи в плен на емоциите.Съгласен съм .че жените имат по-верна преценка,но защото са по-интуитивни,не че не са и импулсивни... @->-
...И още малко за жертвите.Твърдя,че действията ни са равнодейнстващи на желанията ни.Ако изберем работата-значи сме я предпочели пред другите възможности,съответното важи за сърфа,семейството и т.н. И понеже винаги избираме това,което предпочитаме,да говорим за жертви е малко забавно и малко неискрено според мен. :liar:
stefanvo
Вятърничав

« Отговор #55 -: 30.10.2010 21:11 »

напълно съм съгласен с донт лай  OK
Страници: « 1 2 3 4   Най-горе
Печат
Отиди в: